61Saat Spor Servisi - Hasan Tüncel- Trabzonspor yabancı transferinde rotasını özellikle İtalya’ya çevirmiş durumda. İlk olarak Roma’nın sağ beki Bruno Peres ile yaptığı görüşmelerde mutlu sona ulaşan ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 31 yaşındaki futbolcuyla ön sözleşmeyi imzalatan bordo-mavililer, Çizme’deki oyuncular üzerinden ilerliyor.

EKİP İTALYA'YA GİTTİ

Geçtiğimiz ay Bruno Peres transferine nokta koyan ekip bu sefer Andreas Cornelius transferinin görüşmelerini başlatmak için İtalya'ya gitti. Geçtiğimiz hafta İtalya'ya gitmek isteyen Bordo Mavili kurmaylar pandemi kurallarına takılmıştı. Gerekli izinleri alan ekip bu sabah itibariyle İltalya'ya gitti. 

BONSERVİS SORUNU ÇÖZÜLECEK

Danimarkalı santrfor Cornelius için şartları zorlayan Trabzonspor, Parma’da kiralık forma giyen ismin bonservis sıkıntısını çözmek zorunda. 7 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonu bulunan Parma’nın, küme düşeceği için bu rakamı vermesi zor gözüküyor. Bu durumda Cornelius, Atalanta’ya dönecek. Bordo-Mavili yönetim, uzun vadeli bir ödeme planıyla Cornelius’un tapusunu almaya çalışacak.

61SAAT COURNELİUS'U 10 GÜN ÖNCE DUYURMUŞTU, HABERE GİTMEK İÇİN TIKLAYN