Fikret Yılmaz'ın 'Burak Beşiktaş'ta. Trabzonspor ile görüşüp alacaklarını bıraktı' şeklinde ifadeleri basında yer almıştı.

BEN KİMSEYE BEYANAT VERMEDİM

Beşiktaş medyasının önemli haber sitelerinden Haber1903'e konuşan Fikret Yılmaz bugün çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Açıklamalar ile ilgili konuşan Baba Yılmaz “Öyle bir şey asla söz konusu değildir. Ben kimseye beyanat vermedim, kimseyle konuşmadım. Sadece arkadaşla bir dost toplantısı yaptık. Beni telefonla aradı, muhabbet ettik. Yok ‘Burak Beşiktaş’’ta, yok ‘Burak parasını bırakıyor’ böyle şeyler söylemedim, söylemem söz konusu değildir. Ben 5 vakit namaz kılan bir adamım. Allah’a yemin olsun ki hiçbir gazeteye asla ve asla beyanat vermedim. Hiçbir şekilde de bir şey söylemedim. Tamamen yalan bir haber. Ben oğlum hakkında asla konuşmadım, 2-3 aydır kadro dışı, konuşsaydım zaten bugüne kadar konuşurdum. Ayrıca ben de bir spor adamıyım, teknik direktörüm. Nerede, ne konuşacağımı çok iyi bilirim. Gazetede yazı yazan arkadaşımış ile sohbet ettik ve ‘Ben para işlerine karışmam, anlamam. Kayınvalidem hasta, bu işlerle uğraşıyoruz’ dedim. ‘Burak, Beşiktaş’a gitti mi, gitmedi mi?’ dedi. Ben de 'Basından biz de senin gibi takip ediyoruz. Beşiktaş’ın ilgilendiğini zaten sağır sultan bile biliyor. İnşallah Trabzonspor, Beşiktaş ve Burak Yılmaz için hayırlısı olur’ dedim. Ertesi gün Burak Yılmaz’ın babası demiş ki ‘Burak Yılmaz Beşiktaş’ta’ falan. Bunlar hiç şık şeyler değil. Olay bundan ibaret" dedi.

BURAK, BEŞİKTAŞ’A GİDERSE MUTLU OLURUZ

Burak Yılmaz’ın Beşiktaş’a gitmesinin kendilerine mutluluk vereceğini belirten Yılmaz; “Burak İstanbul’da, ben Antalya’dayım. Bu konularla çok ilgilenmeyiz. Babası ilgilenen çocuklardan bir şey olmaz. Onun için yıllardır oğlumun işlerine karışmadım. Menajerleri Ali Egesel ve Ogan Tarhan’dır. Ben karışmıyorum ve ilgilenmiyorum."