Trabzonspor'un Arjantinli stoperi Gaston Campi, bordo mavili ekibe transferi konuşulan vatandaşı Ivan Marcone ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Transferde sessiz ve derinden ilerleyen Trabzonspor şu ana kadar tam 5 futbolcuya imza attırdı. Transferlerin devamı da gelecek.

Bordo mavililer özellikle defansif orta saha transferi konusuna yoğunlaştı. Adaylardan bir tanesi de Boca Juniors forması giyen Marcone. 

Campi, vatandaşı Marcone'nin Trabzonspor'a transferiyle ilgili Sportia'a açıklamalarda bulundu. 

Onun gibi bir futbolcuya ihtiyaçları olduğunu savunan Campi, "O bizim için çok önemli çünkü o bölgedeki John Obi Mikel pandemi sürecinde ayrılmıştı. Fırsatım olsaydı ona burada futbolun çok güzel olduğunu, Trabzonspor'un önemli bir takım olduğunu ve kendisini Avrupa sahnesinde göstermek adına büyük bir fırsat yaratacağını söylerdim. Burada Arjantinli futbolculardan beklentiler yüksek. Onları diğer ülke futbolcularından üstün görüyorlar" ifadelerini kullandı.

29 yaşındaki savunma oyuncusu röportajına şu sözlerle nokta koydu:

"Bu yıl Avrupa Ligi'nde mücadele ettik. Son 16'ya kalabilirdik. Çok şeyler gösterdik, büyük takımlarla oynadık. Lige birçok takviye oldu. Burada oynamak bir fırsattır."

(Boca Juniors, Trabzonspor'un teklifini reddetti)
Marcone bu sabaha karşı Boca Juniors idmanından bir fotoğraf karesi paylaştı ve altına şu notu düştü:

"Bazı hayaller vardır sadece ayaklarınla başarabilirsin. Bir sonraki hedef için çalışmaya devam."