61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan 61saat’ten Hasan Tüncel'e dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Transferlerin süreceğini ifade eden Doğan sponsorluk konusunun çözülmesi için 1 aylık süreyi işaret etti.

SPONSORLUĞU 1 AY İÇİNDE TAMAMLARIZ

Konuyla ilgili konuşan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan “Sponsor olacak ama isim vermemiz şu anda uygun değil. Görüştüğümüz yerler var. 1 ay içerisinde görüşmelerin tamamlanmasını bekliyoruz.” 

GENÇ OYUNCULARLA İLGİLİ KARAR KARAMAN'IN

Transferlerin A Takım için mi altyapı için mi sorusunu cevaplandıran Doğan “Transferlerimiz için gereken kararı Hocamız Ünal Karaman verecek. Hangilerini kullanmak istiyorsa takıma kazandıracak. Aldığımız oyuncuların kimisi milli takım oyuncusu, kimisi kaptan, kimisi golcü hepsi başarılı isimler. Bu konuda karar merci hocamız olacaktır.” dedi. 

EN FAZLA TEKLİF VERENE VERECEĞİZ

İstanbul Bakırköy’de bulunan Petrol istasyonu ile ilgili konuşan Doğan “Görüşmelerimiz devam ediyor. Trabzonspor satış opsiyonunu görüşüyor, yerin taliplileri var. Beklediğimiz ciddi fiyat beklentisi var, rakam vermem söz konusu değil ancak en yüksek rakam getirene vereceğiz” dedi.

NWAKAEME'NİN SÖZLEŞMESİNİ REVİZE ETTİK

'Nwakaeme’nin durumu ile ilgili konuşan Doğan “Nwakaeme bu sezon öne çıkan oyuncularımızdan birisi oldu. Başarılı maçlar çıkardı. Bazı görüşmelerimiz oldu, sözleşmesindeki maddeyi revize ederek maaşında arttırıma gittik. “ dedi. 

HALİL'İ İSTİYORUZ

Halil Dervişoğlu’nun transferi ile ilgili konuşan Doğan “Sağ olsun kendisi de ailesi de iyi bir Trabzonsporlu. Halil’i takımımızda görmek istiyoruz. Trabzonspor’un çıkarları dahilinde şartlar uygun hale geldiğinde oyuncuyu kazandırmak istiyoruz. Şartlar uymadığı takdirde ise olmaz. Trabzonspor Kulübü olarak oyuncu için yaptığımız teklifi arttırdık, Sparta Rotterdam’dan cevap bekliyoruz.” dedi.

ABDÜLKADİR, YUSUF VE YERLİ İSİMLERDE DÜZENLEME YAPILACAK

İsimleri sık sık olarak transfer haberleriyle anılan Abdülkadir ve Yusuf ile ilgil konuşan Doğan “Planlamamız içerisinde iki oyuncuda zam yapma düşüncemiz var. Yönetim olarak yerli oyuncularla ilgili bir düzenleme yapacağız” dedi.

ŞİKE DAVASINDAN ALEYHİMİZE SONUÇ ÇIKMASI...

Şike davasından bir ay içinde cevap geleceğini aktaran Doğan “Şike davasında mahkemeye katılan birisi olarak oradan bizim aleyhimize sonuç çıkması doğamıza ters bir olay olacak. Beklentilerim olumlu yönde, bu ay içinde kararın açıklanmasını bekliyoruz”

UEFA'DAN CEZA ALMAYIZ

FFP’de ski son durumu da değerlendiren Doğan “Avrupa Kupaları için bu ay cevap bekliyoruz. Olumsuz bir duurum yaşanacağını düşünmüyorum. Ciddi anlamda verilen sözler gereğince aşılan rakamlar var. Biz oraya gidip derdimizi güzel anlattık. Trabzonspor’un geldiği bu noktada şahsım adına UEFA ile bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum” dedi.

TARAFTARLARMIZDAN KOMBİNE VE FORMA DESTEĞİ BEKLİYORUM

Son olarak taraftara seslenen Doğan “Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmıyor, bu zamana kadar da bırakmadılar. Kombine ve forma özelinde gereken destekleri vereceklerine inanıyorum ve ilgi göstermelerini bekliyorum.” Dedi.