Fenerbahçe Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda oyların sayımı sona erdi ve Sarı Lacivertliler'in yeni başkanı Ali Koç oldu. Açıklanan sonuçlara göre Ali Koç oyların 16 bin 92 oy alarak tarihi bir sonuçla başkan oldu. Aziz Yıldırım ise oyların 4 bin 644 oy aldı.
Açıklanan sonuçların ardından başkan seçilen Ali Koç ile iliglili akıllara Hacıosmanoğlu'nun 4 yıl önce yaptığı açıklamalar geldi. 

O dönem CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın konuğu olan Hacıosmanoğlu, "Fethullah Gülen neden Fenerbahçe'ye operasyon yapsın?" diyerek Koç grubu ile Cemaat'in işbirliği içinde olduğunu iddia etmişti.

Programda iddialarını sıralayan Hacıosmanoğlu "Fethullah Gülen neden Fenerbahçe'ye operasyon yapsın. Şike süreci başladığı andan itibaren, ondan önceki süreçte de Fenerbahçe Başkanı'ndan sonra bu konuya en çok sahip çıkan Ali Koç değil mi? Fethullah Gülen'in Paralel Devlet'i Fenerbahçe'ye operasyon yaptıysa şimdi ses kayıtlarından bakıyoruz; Fethullah Gülen'in Türkiye'deki stratejik ortaklarından biri Koç Grubu. Türkiye'nin üzerinde yaptıkları manipülasyonlarda bile birlikte oldukları bir insanın mensubu olduğu kurumu neden ele geçirmye çalışsın ki zaten elinde." demişti.