Yine bir Trabzonsporlu taraftar, takımının haline üzülerek kalp krizi geçirip hayatını kaybetti. Bu kez acı haber İstanbul Fatih'ten geldi.
Büyük umutlarla başlanan Trabzonspor-Mersin İdmanyurdu maçını Trabzonspor son dakikada Sürmeneli Hasan'ın golü ile 3-2 kaybederken o golle bir Trabzonsporlu taraftarda aramızdan ayrıldı.
45 yıllık Trabzonsporlu Ali Osman Şentürk'ün kalbi Mersin maçının son dakikalarında yenen gole dayanmadı. Maçı İstanbul Fatih'te arkadaşlarıyla izleyen Şentürk, Trabzonlu Hasan Üçüncü'nün golünden sonra hayata gözlerini yumdu.
Kalp krizi geçirdiği ifade edilen Şentürk, hemen hastaneye kaldırılmak istenilsede yeniden hayata döndürülemedi.
Bilindiği gibi daha önce bu sezon bir çok Trabzonspor taraftarı takımını desteklemek için deplasmana giderken trafik kazasında hayatını kaybetmiş yada maçı izlerken  ya heyecandan ya da üzüntüden dolayı hayata gözlerini yummuştu.
Yaklaşık 1,5 ay önce de Trabzonspor'un İBB maçını izlemek için İzmit'ten yola çıkan Trabzonspor taraftarları Murat Akçelik, Bolu'daki İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi kardeşi 28 yaşındaki Tuğba Akçelik, yakınları 23 yaşındaki Mehmet Erdoğan ile aynı yaştaki Zeynep Mehmetoğlu trafik kazasında hayatını kaybetmişti.