Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupasında 2-0’ın rövanşında Denizlispor ile karşılaşıyor. Bordo-Mavililerin teknik direktörü Hüseyin Çimşir, şu şekilde konuştu: “İlk maçtan bir avantajımız var. Bu avantajı kullanıp turu atlamak istiyoruz. Avantaj biz sahada mücadele edip, koşarsak, kazanma arzumuz üst düzey olursa kazanma arzumuzu sonuna kadar kullanırız. İnşallah bugün oyuncu arkadaşlarımız o özveri gösterip kazanıp tur atlayıp adımızı bir üst tura yazdırırız. 


Biz iki tarafı da hem kupayı da hem ligi götürebilecek kadrodayız. İkisini bir arada götürmek sitiyoruz. Potansiyel, gücümüz ve oyuncumuz var. İnşallah sonuna kadar gideriz. 

Bize katkı versinler diye buradalar, aramızdalar. Onlarda üzerine düşen görevi yerine getiriyorlar. Onlarla beraber olmaktan mutluyuz. İnşallah bu performanslarının daha üstüne katarak hedeflerimize doğru devam ederiz. 

Muhakkak kafamızda mevkiler var. Ama devre arası transfer gerçekten zor. Oyuncuyu bulmak zor, bulduğunuz getirmek zor. Onun sıkıntısını yaşıyoruz. Doğru oyuncuyu kendi kulübümüze getirmek istiyoruz. Bazen zorlanıyoruz. Yapabilirsek iyi oyuncular bulursak bir iki tane oyuncuyu kadromuza katmak istiyoruz.”