61SAAT SPOR SERVİSİ

Süper Lig'de 22. hafta maçında Trabzonspor ile Demir Grup Sivasspor karşı karşıya geldi. Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu'nda oynanan mücadelede kazanan 2-1'lık skorla ev sahibi Trabzonspor oldu.

Trabzonspor teknik direktörü Hüseyin Çimşir, “Oyunun ilk başlangıcı ve 70 dakikası kontrolü ve üstünlüğü bizdeydi. 2 - 0’u yakaladıktan sonra ve ikinci yarının başında yakaladığımız pozisyonlar var. Onları atabilsek daha iyi olabilirdi. 70’den sonra rakip oyunun içinde kalmaya çalıştı. Biz geriye doğru çekilme durumunda kaldık. Bunda da bir iki tane uzaktan şut var. Onun haricinde net pozisyon vermedik. Özellikle son 20 dakikada ki oyun bizim için topu sahip olmamız gerekiyordu. Geriye yaslanmadan oyunu bitirmememiz gerekiyordu. Kazandığımız çin mutluyum. Bütün oyuncu arkadaşlarımı kutluyorum. 70 dakika gayet iyiydi. iyi tempo yaptık” dedi. 
Bordo-Mavililerin ara transferi ile ilgili olarak ise Çimşir, “hem Costa hem de Guilerme, Ndiaye ligi bilen oyuncular. Kaliteli olan oyuncular. Kalitelerini takıma yansıtmaya çalışıyorlar. Bize rekabet ortamı sağlıyorlar. Kalitemizi arttırıyorlar, son derece mutluyuz” diye konuştu. 
Nwakaeme’nin sakatlığı ile ilgili de konuşan Çimşir, “ Adalesi ile ilgili şikayeti var ama derecesi ne kadardır bilmiyorum. Onu yarın daha net şekilde ortaya çıkar. Dinlensin, yarın geldiğinde bakarız. Ciddi bir şey gibi görünmüyor, onu yarından sonra değerlendiririz” diye konuştu.