61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve yönetiminin kongre kararı almasıyla birlikte eleştiriler de ard arda gelmeye başladı.

Fanatik Trabzonsporlu olan Murat Onur, Usta’nın Trabzonspor’un en önemli markasına büyük zarar verirken kendine büyük menfaatler sağladığını ima ederek, ‘

Neden kongre kararı alındı . Söylenen her söz yalandı. Şimdi gitme vakti. Ne kadar kolay bu şehrin en büyük markası aşkı! Yok edeceksin ve gideceksin öyle mi? Trabzonspor başkanı olunca şahsi mal varlığın ne kadar arttı? 

Bir açıkla. İstinye üniversiteni büyütmek için her kulübe reklam verdin. Keşke ona harcadığın mesai kadar tüyü bitmemiş yetimin hakkı olduğu bu takıma sahip çıksaydın. Boşa harcadığın, egolarından dolayı verdiğin zararı ödemeden nereye?

 Gelirken ki yalanlarına giderken kimse inanmayacak Verdiğin zarar yanına kar mı kalacak. Sana destek olan siyasiler belki hesap sormayacaklar fakat sen bilmezsin yeni Trabzonsporlu oldun. Bu takım için ölenler var. Onlar sana mahşerde hesap sorar. Hele yine sen bilmezsin bu takımı çıkarsız seven var, evine ekmek alamayan, maça bilet alan kardeşlerimiz onlar sorar. Ben isterim ki bu kulübü bu kurtarır diyen senin için kapı kapı dolaşanlar sorsun hesabı! Ama nerede o yürek onlarda, bu hesabi yine Trabzonsporlular verir bu enkaz bu şehre kalır bu yönetimde İstanbul’da boğazda zevk yapar''