Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın, denize ve teknelere olan ilgisini bilenler çoktur.

Yanal, futbol dışında özellikle yaz aylarında vaktinin çoğunu teknesinde geçirir. Zaman zaman da teknesini değiştirir ve alım-satım yapar. Yanal, bir teknesini de TV dünyasının sevilen isimlerinden ve ‘Çakır’ ismiyle de bilinen Oktay Kaynarca’ya sattı.

“2-3 YIL BENDE KALDI, GERi VERDiM”

İddiaya göre Yanal, teknenin ücretinin bir kısmını aldı sonrasını alamadı. Ruhsat da bu sırada Yanal’ın üstünde durmaya devam etti. İşte bu iddiaları, direkt muhattabına sorduk. Okan Işık’ın da yardımıyla, Kaynarca ile konuştuk. Kendisinin ifadeleri aynen şöyle: “Para problemi yaşanmadı. Ersun hocanın teknesini aldım. 2-3 yıl bende kaldı. Daha sonra biraz eksiğine ona geri verdim. Çünkü evlendikten sonra hiç binemedim.”

YANAL’IN SPOR SALONU BOŞ DURUYOR

Kaynarca, Ersun Yanal ile aralarında bir sıkıntı olmadığını ve dostluklarının devam ettiğini de sözlerine ekledi. Bu arada Yanal, bir süre önce West-İstanbul adındaki Beylikdüzü’ndeki marinada bazı ticari işlere girmişti. Teknesini de bağladığı marinada bir spor salonu açmak için 20 yıllık kiralama sözleşmesi yaptı. Fakat henüz bu fitness salonu işleve geçmedi. Yanal, Fenerbahçe’de çalışırken, İstanbul’da olmanın da avantajı ile salonla ilgilenecekti. Fakat şimdi Trabzon’da. Salon da halen boş durumda.