Genoa'da forma şansı bulamayan Sinan Gümüş devre arasında Antalyaspor tarafından yarım sezonluğuna kiralandı. Süper Lig'de 10 maça çıkan ve 5 gol atan Sinan Gümüş biranda transferin gözdesi haline geldi.

Trabzonspor ve Fenerbahçe istiyor!
Fanatik Gazetesinin haberine göre:
Sinan Gümüş için iki Süper Lig devi Trabzonspor ve Fenerbahçe şimdiden yarışa girdi. Bordo-Mavili takım Sinan'a 1 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme teklif etti. Fenerbahçe ise 26 yaşındaki oyuncuya 1.2 milyon Euro'luk teklifini iletti ve oyuncuyu ikna etti. Sinan Gümüş de İstanbul'd ayaşamaya ve Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak bakıyor.

Genoa'da 500 bin Euro kazanıyordu!
Galatasaray'dan ayrıldığı son sezonda 650 bin Euro kazanan Sinan Gümüş'ün İtalya Serie A ekibinden yıllık 500 bin Euro kazandığı öğrenildi. Bu arada Fenerbahçe'nin Sinan Gümüş'ün bonservis problemini de çözmesi gerekecek. 

Sinan Gümüş transfer gerçekleri! Fenerbahçe ve Trabzonspor...
Emre Belözoğlu'nun İtalya'daki ilişkileri sayesinde bu transferi en düşük maliyetle bitirmeye çalıştığı gelen haberler arasında.

Sinan Gümüş transfer gerçekleri! Fenerbahçe ve Trabzonspor...
Stuttgart'ta futbola başlayan Sinan Gümüş 2014 yılında 250 bin Euro karşılığında Galatasaray'a transfer olmuş 5 sezonda 3 kez şampiyonluk yaşamıştı...