TRANSFERİN ÖNEMLİ İSMİ

Yaz transfer döneminin bir numaralı gündem maddesi Alexander Sörloth. Red Bull Leipzig'de geçen sezon beklentileri karşılayamayan Norveçli golcünün hangi takıma gideceği merak konusu.

HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'la Süper Lig'de gol kralı olan Alexander Sörloth, sezon başında Crystal Palace'tan 20 milyon Euro bedelle Bundesliga ekibine transfer olmuştu.

TRABZONSPOR PEŞİNDE

Süper Lig'de Trabzonspor formasıyla sergilediği performansla Bundesliga'nın yolunu tutan yıldız forvet Süper Lig ekiplerinin iştahını kabartıyor.

KİRALIK OLARAK GİTMEYE HAZIR

Leipzig yönetiminin Norveçli yıldızı kiralık olarak göndermeye sıcak baktığı ifade edildi. Sörloth için devreye giren ilk isim Trabzonspor olurken, zaman zaman Süper Ligden Fenerbahçe’de yarışa katılmaya çalışmıştı.

MAINZ KULÜBÜ DE YARIŞA DAHİL OLDU

Alman basınında yer alan habere göre Sörloth bir talip daha çıktı. Mainz Kulübü’nün Alexander Sörloth ile ilgilenen takımlar arasına eklendiği iddia edildi.

RB Leipzig ile yeni sezon öncesi antrenmanlarına katılan Norveçli forvet, kendisini yeni hoca Jesse Marsch’a gösterip takımda kalmaya çalışıyor. Alman kulübü ise yaptığı yeni transferlerle oyuncunun işini zorlaştırıyor.

Portekizli forvet Andre Silva’yı kadrosuna katmasının ardından Leipzig’de bu bölgedeki oyuncu sayısı dörde çıktı. Leipzig’de hali hazırda Yousef Poulsen ve Güney Koreli Hee chan Hwang gibi santrfor oynayan isimler yer alıyor.

VERECEĞİ KARAR MERAKLA BEKLENİYOR

Kadroda forvet şişkinliği olan Alman kulübünün Norveçli oyuncuyu kiralık olarak elden çıkarması bekleniyor. Trabzonspor, Fenerbahçe ve Mainz'in radarına takılan 25 yaşındaki futbolcunun kariyerine hangi takımda devam edeceği merak konusu.