61Saat Spor Servisi - Hasan Tüncel

Trabzonspor’un sezon başında Crystal Palace’den 6 milyon Euro satın alma opsiyonuyla kiraladığı Sörloth ile ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Bu sezon Trabzonspor’da fırtına gibi esen ve transferde piyasası 30 milyon Euro’ya kadar çıkan Norveçli golcünün sözleşmesi art arda gelen transfer haberleriyle Bordo Mavili kulübün gündemine girdi.

MADDEDE DEĞİŞİKLİK VE ZAM

Yıldız oyuncunun sözleşmesinde bulunan “buy out” maddesini revize etmek isteyen Bordo Mavili Sörloth’tan maddede değişiklik yapıp daha yüksek bir bedele arttırıp yıllık 1,5 milyon Euro'luk maaşına zam yapıp en çok kazanan oyuncular arasında olmasını planlıyor.

YENİ TEKLİFİN ŞARTLARI DÜŞÜNÜLÜYOR

Önümüzdeki sezon da oyuncuyu kadrosunda tutmak isteyen Bordo Mavililerin söz konusu madde ile ilgili çalışma yaptığı ifade edilirken ilk hedefinin maddedeki rakamı yükseltme sonraki hedefinin ise maddeyi kaldırmak olduğu ifade edildi.

Norveçli oyuncunun da Trabzon’da devam etmeye sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. 

ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Geçtiğimiz ay sahaya inen ve çalışmalara başlayan Bordo Mavililer de Sörloth ayak baş parmağındaki ağrıdan dolayı takımdan ayrı olacak çalışıyordu. Bordo Mavililerin golcü oyuncu dün itibariyle takımla birlikte çalışmalara başlaması 12 Haziran öncesi sevinç yarattı.