61SAAT HABER SERVİSİ - 
Tümer, bugün kendisine “Futbola dönsen kimle oynamak istersin” diye sorsalar cevabının net bir şekilde Sosa olacağını da söyledi. 
Trabzon’da bir hikaye yazıldığına dikkat çeken Tümer, “Trabzon’da bir hikaye yazılıyor. Hikayenin başlığı fedakarlık.. Ünal hoca ile başladı, futbolcularla devam ediyor. Özellikle İstanbul takımları için, özellikle bu ligin lokomotif takımları, özellikle büyük bütçeli takımlar için söylüyorum. suanda ligin zirvesinde Trabzonspor oturuyor. Hiç kimsenin yaşamadığı sıkıntıları yaşadılar. Hiç kimseni..

Hiç mazeret üretmeden, mevcutta ki bütün oyuncuların performansını bir tık yukarı atan hocayla, o oyuncular performanslarını bir tık yukarı taşıyarak özveri, fedakarlıkla emeklerinin karşılığını alıyorlar. Günün sonu Şampiyonlukla biter mi, bunu söylemek için çok erken. Uzun zamandır bunun özlemini yaşadıkları için Karadeniz medyasında bu başlıkların atılması gayet normal. Bu ligin en keyif veren, bu ligin ne oynadığını bilen, bu ligin hücum aksiyonu en gelişmiş takımlarında bir tanesi.” dedi. 

Tümer, sözlerine şu şekilde devam etti: “Yusuf inanılmaz iyi oynadı. Sörloth için ilk defa karar verdim: Santrafor… 
Kafamızda soru işareti oldu, olacak mı olmayacak mı diye.. Ama o soru işareti kalktı.. 
Zaman zaman lokomotif takımlarımızı yorumlarken mevcutta formda oyuncu sayısını.. 
Sörloth formda mı, Yusuf formda mı? Nwakaeme formda mı?, Sosa formda mı? Obi Mikel formda mı formda.. 
Sturridge’de sıkıntı yaşıyorlar. Onun dışında bütün oyuncular bir seviyeye geldiler. 
Erce sanki 40 yıldır oynuyormuş gibiydi.. 
Kumaş var… 
Kamil Ahmet Çörekçi.. Öyle bir fedakar oynuyor ki, sanki şuan takımın bir tek bana ihtiyacı var gbi oynuyor. O yüzden takdire şayan. 

Yaş 45 olmuşken, bugün futbola dönsen kimle oynamak istersin deseler. Sosa derim. Böyle bir keyif olamaz. Adamın her attığı pasta doğruluk yüzde yüz..”