61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor sahasında karşı karşıya geldiği Kasımpaşa’yı 6-0 gibi net bir skorla geçerken Bordo Mavililer de geceye Sosa, Sörloth, Nwakeme, Serkan Asan gibi isimler damgasını vurmaya başardı.

Mücadelenin hemen ardından röportaj alanına gelen Serkan Asan’a Sabah Gazetesi Trabzonspor muhabiri Yunus Emre Sel tarafından yıllar önce verdiği bir röportajda ailesine ev almak istediğini hatırlatıldı.

SERKAN ASAN "EV MAL MÜLK ÖNEMLİ DEĞİL, AİLEMLE BERABER OLMAK GÜZEL DUYGU"

Serkan, bu hayaline yaklaşıp yaklaşmadığı sorusuna, “Yavaş yavaş.. Daha yaklaşamadık. Ama Önemli olan huzurlu mutlu yaşamak. Ev mal mülk önemli değil. Huzurlu sağlıklı şekilde ailemle beraber olmak güzel bir duygu. Onların emeklerini boşa çıkarmamak için elimden geleni yapıyorum. İnşallah taraftarımıza ve camiaya layık olurum” diye yanıt verdi. “ ifadelerini kullandı.

Bu sözler üzerine Yunus Emre Sel, genç futbolcu Serkan’ın başını okşarken bu anlar sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

SEL "AİDİYETİ VE BAĞLIĞI BENİ ÇOK ETKİLEDİ"

Yaptığı hareketle ilgili konuşan Sel “O an içimden geldi, tamamen insani duyguyla yaptım. Konuşmaları beni çok etkiledi. Bir insanın ailesine ve kulübüne böyle bağlı olması aidiyet duyması beni etkiledi. Daha henüz yolun başında henüz başardığı bir şey yok. Futbol tarihi parlayıp sönenlerle dolu sağlam adımlarla devam etmesi gerekiyor.