Genç, yenilikçi, dinamik ve tarafsız bir ekip ile sektöre adım atan ve birçok konuda haber anlayışı olarak yeni ve farklı bakış açısı ile birlikte okuyucuların çok seveceği habercilik anlayışı ile gelen bir site. Siz değerli okurlarımıza hem görsel, hem de işitsel olarak haberleri doğru bir şekilde aktarmayı başarmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz.

      Ankara Gündem adı ile kurulan site okuru çekmeyi başaran ve okudukça iştahlandıran teması ile sosyal mecralar üzerindeki varlığıyla anlık ve hızlı bir şekilde haberlere erişim sağlamayı mümkün kılıyor. Oldukça pratik ve kolay kullanım sunan sitede birçok farklı haber başlığı ve görsel kategoriler yer alıyor. Site tamamen kırmızı ve beyaz renklerin hakim olduğu oldukça gösterişli bir temaya sahip. Ayrıca ankaragundem.com.tr yazısının üzerinde yer alan Ankara’yı her yönüyle ele aldığını anlatmaya çalışan logosu ise Ankara ve habercilik ruhunu gösteren oldukça ince bir düşünceyi yansıtıyor. 

     Sitede gündem, özel haber, teknoloji, spor, dünya, ekonomi, sağlık, magazin ve eğitim kategorileri yer alıyor. Hangi kategoriden haber okunmak isteniyorsa da o kategoriye tıklayarak kolay filtreleme sağlanıp haberler daha geniş görülebiliyor. Ayrıca siteye şöyle bir baktığınız da  çok değerli yazar kadrosunun her hafta ilgili önemli konuların, olayların köşe yazılarını görmek de mümkün kılınıyor. 

     Ankara Gündem isimli yeni haber sitesi Hem Türkiye’nin hem de dünyanın nabzını tutacak ve gündemi tüm açıklığı ile ortaya koyacak habercilik girişimine adım atıyor. Türkiye’deki habercilik anlayışına yeni bir ses, soluk ve heyecan getirmeyi amaçlayan uzman kadro siz değerli okurları sıkmamaya, gündem ile çok bunaltmamaya ve gerçekleri çarpıtmadan aktarmaya özen gösteriyor. İlgi ve merak uyandırmanın yanı sıra okurları gerek gündemden ve gerek de dünyadan önemli haberler ile heyecanlandırmanın, bilgilendirmenin ve olayları tüm şeffaflığı ile ortaya koymanın ne demek olduğunu bilen tecrübeli ekip sayesinde site Türkiye’de çok ses getirmeyi planlıyor.

     Ankara Gündem yayın organının vizyonunu oluşturduğu ve ilkelerinden birincisi olan “Ankara’yı Yeniden Tanıyın” sloganı ile okurlara tarafsız bir haber kaynağı olmaya geliyor. Okuyucularla buluştuğu günden bu yana doğru ve tarafsız haber kaynağı olma ilkesinden ödün vermeyen tecrübeli ekip hızlı ve sürekli bir şekilde çalışıyor. İnternet yayıncılığı sektöründe de bulundukları konumu daha üst seviyeye çıkarmak global ve ülke çapında medya markası olmak için gelecek planları yapan Ankara Gündem ekibi siz değerli okuyucularının desteğini bekliyor.

     Kurulduğumuz günden bu yana ilk günkü heyecanı, iş şevki ve azmi ile Türkiye’nin en ücra köşelerine uzanabilen internetin olduğu her alanda okur kitlesine ulaşmayı başarmak istiyoruz. Elbette ki doğru, tarafsız ve tüm şeffaflığı ile bunu başarmak en büyük hedeflerimizden sadece biri. Temel amaçlarımız hem küresel hem de ulusal bir medya markası olmayı başarmak ve bunu okuyucularımıza, müşterilerimize haftanın 7 günü ve günün 24 saatinde aktarabilmek. Tüm mecralarda, her türlü format ile birlikte içerikler ile hizmetler sunarak sürekli gelişim sağlamaktır. Siz değerli okurlarımız site içerisinde bizlerin misafiri, ailemizden birisiniz. Tüm gerçekleri, şeffaf ve doğru bir şekilde sizlere aktarmak bizim görevimiz, bilmek ise sizin hakkınız.

Daha fazla içerik ve daha yeni şeyler keşfetmek için tüm detaylara aşağıdaki linkten ulaşmanız mümkün olacaktır. 

https://ankaragundem.com.tr/