Dünya’da oldukça büyük ses getiren film konumunda olan Joker, başarısız bir komedyen olan Arthur Fleck’in hayatını konu edinir. Joker filmini film indir butonuna tıklayarak da indirebilir yüksek kalitelerde HD kalite izleyebilirsiniz. 

Toplum tarafından tamamı ile dışlanan aralarına kabul edilmeyen Arthur tam olarak yalnız bir insan konumundadır. Bu durum Arthur için büyük sorundur. Her zaman birileri ile bağ kurma telaşında olan Arthur hayatını taktığı iki maskeden kazanır. Bunlar sayesinde gelir elde eder. Gündüz vakitlerinde para ihtiyacını karşılamak için palyaço maskesi takan Arthur akşamları farklı bir maske ile dolaşır. Bu maske onun artık hayatından atamayacağı maske konumundadır. Geceden ziyade aslından bundan sonra hayatı boyunca bu maske ile kalacak hayatını böyle devam ettirecektir. Arthur bu yaşına kadar zamanını babası olmadan geçirmiştir. Yani babasız büyüyen bir çocuktur. Bu süreçte yanında en büyük destekçisi annesi vardır. Annesi Arthur’un en yakın arkadaşıdır. Onu “Happy” adı ile çağırır. Bu lakap Arthur için çok önemlidir. İçindeki acıyı bir nebze de olsa dindirmektedir. Annesinin ona böyle hitap etmesi ona iyi gelmektedir. Her ne kadar iyi biri olmaya çalışsa da yaşadığı tatsız olaylar zorbalıklar onu toplumdan aykırı kötü bir insan konumuna getirmektedir. Toplum arasında dışlanan insan konumunda görülmeye başlamıştır. Bu yaşananlar ile birlikte yavaş yavaş psikolojik açıdan çöküntü yaşayan Arthur iyice suça meyilli bir kişilik almaya başlamıştır. Ardından bu tatsız olaylar ile birlikte kendini Gotham şehrinde bulan Arthur bu şehirde birçok suça ve sıkıntılı olaylara tanıklık eder. Bu yaşananlar ile birlikte kendi asıl kimliği olan Arthur isimli kişiden uzaklaşarak Joker isimli karaktere bürünür ve artık onun için suç yaşam tarzı olmuştur. 

Birbirinden nefes kesici sahnelere sahip olan filmin başrolü Joker karakterini Joaquin Phoenix isimli yıldız aktör canlandırmaktadır. Filmin yönetmen koltuğunda ise başarılı Todd Phillips oturmaktadır.  Siz de Joker filmini sitemiz indirfilm.mobi linkinden ulaşarak filmi izleyebilir. İzlemenin dışında isterseniz film indir seçeneğini kullanabilirsiniz. Joker filmine sitemizden HD kalitede ulaşacaksınızdır.