Bunun için özellikle fabrika ve inşaat gibi çalışma alanlarında çelik emanet dolapları ve soyunma dolapları gibi ürünler kullanılır. Bu ürünler çelik ve metal olmasından dolayı bulundukları alanda hem güvenli hem de uzun ömürlü olmasını sağlar.

Bir dolabın hem uzun ömürlü hem de kaliteli olabilmesi için birtakım kriterlere sahip olması gerekir. Mesela sac kalınlığı dayanıklılığının en önemli kriterlerinden biridir. Dolap üzerindeki punta kaynağının sağlam olması, işçilik ve tasarım dolaplar için en önemli konular arasında yer alır. Metal dolaplar birbirine puntalar aracılığı ile bağlanır. Bağlama işlemi sonrasında estetik bir görüntü sağlanabilmesi için temizlenerek boya işlemine tabi tutulur. Boya sonrasında 200 derece sıcaklıktaki fırınlama işleminin ardından dolapta istenilen görüntü ve sağlamlıkta kazanılmış olacaktır.

Çelik dolapların amacı yalnızca dosya ve klasörleri koymak değildir. Aynı zamanda takım, hırdavat ve malzeme gibi ürünlerde çelik dolaplar içerisine konularak ihtiyaç duyulan muhafaza sağlanmış olur. Tahmini yük taşıma kapasitesi 30–40 kg’a kadar olan raflı çelik dolaplar istenilen malzemeyi rahatlıkla taşıyabilirler.
Metal dolapların fonksiyonel bir hale gelebilmesi için ayarlanabilir raflar eklenmiştir. Rafların yüksekliği kolaylıkla ayarlanabilirken kapasitesi de bu şekilde artırılmış olur.

Çalışma Tezgahları
Çalışma tezgahları panolu, altıgen ya da isteğe bağlı olarak basit bir şekilde üretilebilir. Bu tezgahların kullanım amacı çalışma alanlarındaki işin devamlılığını koordine edebilmesidir. Tezgah üzerindeki delikli bölgelere kullanılan takım malzemeleri kullanılabilir. Tezgahların üst bölümünde isteğe bağlı olarak aydınlatma eklenebilir. Bu da gece çalışılabilmesini çok daha kolay hale getirecektir.

Soyunma Dolabı
Soyunma dolapları personelin kıyafetlerinin değişimi için oldukça önemlidir. Kıyafetlerin güvenliği sağlanırken aynı zamanda çalışanlarında bir düzen içerisinde hareket edebilmesi sağlanmış olacaktır. 

Firmanız için ihtiyacınız olan emanet dolapları, soyunma dolabı ve çalışma tezgahı gibi ürünleri ceylancelik.com.tr adresimizden inceleyebilirsiniz.  Çalışanların konforu işin kalitesini artıracağı gibi veriminde artmasını sağlayacaktır.