İnsanların hayatını kolaylaştıracak ergonomik ürünler arasına her gün bir yenisi eklenmektedir. Yükleme sistemleri alanında uzun yıllardır uzman ekibi ile çalışmalar yürüten Kale Doors firması, tecrübe, başarı ve müşterilerinin olumlu geri dönüşleri ile yükselmeye devam etmektedir. Müşterilerine en iyi hizmet ve güvence kalitesini sunmaktadır. Firmanın müşterilerine sunduğu hizmetleri aşağıda sizler için listeledik.

  • Endüstriyel Kapılar
  • Sarmal Sistemler
  • Garaj Kapısı
  • Fotoselli Kapı
  • Yükleme Sistemleri

Yukarıda bahsettiğimiz hizmetler, firmanın müşterilerine kalite ve güven onaylı, müşteri memnuniyetini kesin olarak verdiği çalışmalardır. Kendi içlerinde de çeşitlere ayrılan hizmetler hakkında daha fazla bilgi almak için firmanın internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

Endüstriyel Seksiyonel Kapılar

Depo, fabrika, lojistik merkezlerinin kısaca büyük işletmelerin giriş çıkışlarda kullandığı endüstriyel kapı çeşidi olan izolasyon sağlama açısından oldukça avantajlıdır. Yüksek güvenlik özelliklerine sahip kapı türü araç giriş çıkışlarında iki bölüm arasında ki izolasyonu sağlamaktadır. Her işletmede sıklıkla karşımıza çıkabilmektedir. Giriş çıkış yapılan alanlarda tercih edildilir ve kullanımı rahat, kaliteli üretimlerinden uzun ömürlü olmaktadır.

Sert hava koşullarında da dayanıklı olabilen seksiyonel kapılar dış ortam ve iç mekan ayrımı sağlayabilecek dayanıma sahiptirler. Zorlanmaları ortadan kaldırmak ve iş konforu sağlamak açısından torsiyon yay sistemleri ile üretilmiştir. Farklı renk ve görüşlere sahip olarak bulunduğu ortama uyum sağlar, rahatsız edici bir görünüm vermez. Ortama uygun, istenilen ebatlara göre üretimi sağlanmaktadır.

Genel Özellikleri Hakkında

İki tarafında destek noktası olacak şekilde alüminyum panellerin üzerine inşa edilen menteşe ve tekerlek gibi oynar parçalarla üretilen kapılar, hareket kabileyeti kazanmaları için oldukça avantajlıdır. Dikey olarak daha çok kullanılan kapı sisteminde, talep ve ihtiyaca göre de yatay yönlü kullanım sağlanmaktadır. Tavan ile olan bağlantı noktasında özel tasarımlar ile alandan tasarruf edilebilir.

Sık açılıp kapanma ihtiyacı olacak kapı modellerinde ekipmanlar, malzeme özellikleri uzun ömürlü olması açısından kaliteli bir şekilde imal edilmektedir. Seksiyonel kapılar hakkında ön bilgi sahibi olmanız için aşağıda teknik özelliklerinden kısaca bahsettik.

  • Çelik saçlar dayanımı yüksek ve galvaniz kaplı olduğundan, paslanmaya karşı korunaklı ve darbelere karşı dayanımı yüksek olmaktadır.
  • Düşük ısı iletimine sahip malzemeler tercih edildiği için içeride ki ısıyı rahat bir şekilde korur.
  • İsteğe göre bütün ekipmanın açılıp kapanması yerine, servis kapısı eklenebilir bu sayede rahat çalışma konforu sağlanmaktadır.

Yukarıda bahsettiklerimiz kapı çeşidinin teknik özelliklerinden sadece bir kısmıdır. Sahip oldukları ebatlara ve özelliklere göre değişim göstermektedir. Firma daima uygun fiyat ve kalite güvencesiyle müşterilerine hizmet vermektedir. Ürünler hakkında daha fazla bilgi almak, detaylarını öğrenmek isterseniz firmanın internet adresini inceleyebilir, uzman ekiple görüşmeler sağlayabilirsiniz.

Kaynak: