Son yıllarda ofis koltukları arasında en çok tercih edilen modellerden biri haline gelen fileli ofis koltuğu, pek çok kullanım avantajına sahip olmasıyla da dikkat çekmektedir. Siz de ofisinizde uygun fiyatlı ve kullanışlı çözümler arıyorsanız, çalışanlarınızın boy ve kilo ölçülerine göre en ideal fileli ofis koltuklarını tercih edebilirsiniz. Fileli kumaş ve doku yapısı sayesinde bu şekilde adlandırılan bu ofis koltuklarının çalışanlara sağladığı pek çok avantajı bulunmaktadır. Siz de ofisinizde bütçenize uygun fiyatlarla fileli ofis koltukları kullanmak istiyorsanız, aradığınız en güzel tasarımlara sahip modelleri firmamızın kurumsal internet sitesi olan gursanmobilya.com.tr üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Fileli ofis koltuğu kullanımının ofiste çalışanlar açısından pek çok avantajı bulunduğu bilinmektedir. Bu avantajlardan yararlanarak çalışanlarınızın iş disiplinlerini ve motivasyonlarını artırıp performanslarını geliştirmelerine yardımcı olabilirsiniz.

Fileli Ofis Koltuğu Modelleri

Ofis dekorasyonu trendlerinde öne çıkan mobilyalardan biri olan fileli ofis koltuğu modelleri, pek çok farklı sektörde hizmet veren işletmelerin ve markaların ofislerinde de sık sık kullandıkları mobilyalardandır. Farklı renk ve tasarım özelliklerine sahip fileli ofis koltukları, hafif yapıda olmaları, hareket kabiliyeti yüksek olması gibi avantajlarıyla ilk bakışta dikkat çekmektedir. Fileli ofis koltuğu tercih eden kişiler için pek çok avantaj da beraberinde gelmektedir. Fileli ofis koltuklarının kullanımıyla elde edilen avantajları kısaca sıralamak gerekirse şunlardan oluşmaktadır:

  • Sıcak havalarda terlemeyi önleyen hava alabilir yapısı bulunmaktadır.
  • Masa başı çalışanların ergonomik bir şekilde oturabilmesi için bel destekli olarak üretilmiştir.
  • Masa başında kısa mesafelerde hareket etme avantajı sunan kaliteli tekerlere sahip ayakları bulunmaktadır.
  • Kol destekleri, bel desteği ve boyun desteği ile konforlu kullanım imkanı sunmaktadır.
  • Şık tasarımıyla ofisin dekorasyonunda modern ve dikkat çekici bir görünüm sağlamaktadır.
  • Çalışan kişinin boy seviyesine göre ayarlanabilir yükseklik ayarı ve sırt dayama ayarı bulunmaktadır.
  • Geriye yaslanabilir özelliği ile aktif dinlenme imkanı sunmaktadır.
  • Sağlam materyalden üretildiği için uzun süre boyunca güvenilir kullanım avantajı sunmaktadır.

Sıcak Havalarda Kullanım Rahatlığı

Özellikle yaz mevsiminin kavurucu sıcaklara sebep olduğu ülkemizin bazı illerinde ofis ortamında sıcağa karşı mücadele etmek de başlı başına bir iştir. Klimalar ve diğer serinleme cihazlarının kullanılmasına rağmen koltukların kumaş ve doku yapısı çoğu çalışanı oturduğu yerde terletmeye yetmektedir. Anca en teknolojik materyalden üretilen yapıya sahip fileli ofis koltukları, sıcak havalarda terletmeyen hava geçirebilir özelliği ile bir adım öne çıkmaktadır. Kullanım avantajları bakımından fileli ofis koltuklarını özellikle yaz sıcaklarında tercih ederek büyük bir fayda sağlayabilirsiniz. Ofisinizin iç mekan dekorasyonu ile en uyumlu olacak şekilde, renk ve şekil çeşitlerine sahip fileli ofis koltuklarını, firmamızın geniş ürün yelpazesi içinde bulabilirsiniz. Firmamız tüm ofis mobilyalarında olduğu gibi fileli ofis koltuklarında da her bütçeye uygun fiyat seçenekleri sunmaktadır.

Kısa Mesafede Hareket Etme Kolaylığı

Sağlam tekerlekli yapısı sayesinde fileli ofis koltukları, masa başında çalışırken kısa mesafelere kaydırılarak götürülebilme özelliğine sahiptir. Bu özelliği sayesinde ofiste çalışan kişilerin iş performansına da olumlu katkı sağlamaktadır. Son dönemde ofis dekorasyonu içinde en çok tercih edilen ofis mobilyalarından biri de fileli ofis koltuklarıdır. Çalışanlarınızın ofis içinde daha verimli vakit geçirmesi ve çalışma motivasyonlarının artması için siz de ofis dekorasyonu yaparken fileli ofis koltuklarını tercih edebilirsiniz. Fileli ofis koltukları tasarım olarak da tercih edilen kaliteli ofis mobilyalarından biri olarak dikkat çekmektedir.

Şık ve Konforlu Tasarım

Standart ofis koltuğu çeşitlerine göre farklı görünümde bir tasarıma sahip olan fileli ofis koltukları, ayrıca şık tasarım özellikleriyle de tercih sebebi olarak görülmektedir. Ofisinizde modern bir görünüm hakimse, hantal ve kaba görünüme sahip geleneksel ofis koltuklarının yerine daha hafif yapılı ve modern duran fileli ofis koltuklarını tercih edebilirsiniz. Fileli ofis koltuklarında da uzun süre masa başı çalışan kişilerin sağlıklı bir oturuş pozisyonuna sahip olabilmeleri için;

  • Boyun desteği
  • Bel desteği
  • Sırt desteği ayarlama
  • Yükseklik ayarlı oturma alanı
  • Kullanışlı kolçaklar

gibi çeşitli fiziksel özellikleri bulunmaktadır. Bu özellikleri sayesinde hem konforlu hem de şık bir tasarım özelliğine sahip olmasıyla dikkat çeken fileli ofis koltuklarını, firmamızın kurumsal internet sitesi üzerinden inceleyebilirsiniz.

Sağlam Yapısıyla Uzun Kullanım Ömrü

Fileli ofis koltukları da diğer ofis mobilyaları ve ürünlerinde olduğu gibi kullanıcıların boy ve kilo gibi fiziksel özelliklerine göre ayarlanabilir seçeneklere sahiptir. Ayrıca fileli ofis koltuklarının üretiminde de birinci sınıf kalitede materyal kullanılmaktadır. Bu sayede uzun kullanım ömrüne sahip olan bu ofis koltukları, çalışanların iş performanslarını yükseltmelerinde en büyük destekçileri konumundadır. Siz de ofis dekorasyonu yaparken tercihinizi fileli ofis koltuklarından yana kullanarak bu avantajlardan yararlanmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Sağlam yapıya sahip ofis koltukları arasında öne çıkan fileli ofis koltuğu modelleri arasından seçim yapmak için firmamızın web sitesini ziyaret edebilirsiniz. https://gursanmobilya.com.tr/