3 yıl içerisinde 250 istasyon ve 3 bin istihdam hedefi bulunan Class Akaryakıt Naifoğlu holding tarafından kurulmuştur. Akaryakıt şirketi şu an 50 adet istasyona sahip olsa da 2023 yılına geldiğimizde bu sayıyı 250'ye çıkarmayı ve 3 bin istihdama ulaşmayı hedefliyor.

Naifoğlu holdinge ait olan Class Petrol 2023 yılına kadar toplamda 250 akaryakıt istasyonu sayısına ulaşacağını duyurdu. Şirket yetkililerinin yaptığı açıklamada, yatırımlara devam ettiği vurgulandı ve “Sektördeki pazar payını hızla artırıyoruz, sağladığımız istihdam rakamını 3 binlere ulaştıracağız.” denildi.

Cumhurbaşkanının Açıklamaları Etkili Oldu

Naifoğlu holding tarafından yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ekonomi ile ilgili söyledikleri de birçok kez vurgulandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "İş dünyasındaki istihdam seferberliğini yeterli görmüyorum" şeklinde yaptığı açıklamadan sonra Naifoğlu Holding yetkilileri "Biz Class markamız ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerine destek oluyoruz. Her yeni istasyonumuzla onlarca kişiye istihdam sağlıyoruz. Bu rakamı gün geçtikçe arttırmaya devam edeceğiz. Bu zorlu dönemde tüm iş dünyasının bu çağrıya destek vermesi gerektiğini düşünüyoruz" dedi.

Kazanan Ülkeye Yatırım Yapan Olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ekonominin öngörülebilir bir hale geldiğini ve düzenli bir şekilde ilerlediğini söylediği açıklamasına da değinerek, "Yatırım ortamının düzenlenmesi, reformların hız kesmeyeceği vurgusu, enflasyonla topyekun mücadele mesajları, ekonomide olması beklenen sıçramanın köşe taşlarını oluşturacaktır. Türkiye'nin kazançlı bir yatırım bölgesi olduğunu tüm dünya görecek" denildi.