Ordu’nun Gürgentepe ilçesinde 2 ay önce ‘okula gidiyorum’ diye evden ayrılıp bir daha dönmeyen 16 yaşındaki Songül Demir’den haber alınamıyor. Kızının hayatından endişe eden baba Hasan Demir, “Ne olur bana kızımı bulun” diye çağrıda bulundu.
Gürgentepe’nin Işıktepe Mahallesi’nde çiftçilikle geçimini sağlayan 7 çocuk babası Hasan Demir, “Kızım Songül Demir, Işıktepe Lisesi 11. sınıfında okuyordu. Yaklaşık 60 gün önce sabah ‘okula gidiyorum’ diye evden ayrıldı. Biz de mahallede bir komşumuzun cenazesine gitmek için evden ayrıldık. Akşam olmasına rağmen eve gelmeyen kızımı merak ettik ve gelmeyince ilgili birimlere haber vererek aramaya başladık” dedi.
Evden ayrıldığı gün okula gitmediğini tespit ettiklerini söyleyen baba Demir, “Aramadığımız yer kalmadı. Jandarmaya ve polise ihbarda bulunduk. Telefon kayıtlarından Korgan ilçesi Çiftlik Mahallesi’nde olduğunu öğrendik ama yine bir netice alamadık. Şimdi ise telefonuna ulaşılamıyor” diye konuştu.
Kızının bulunması için çalmadık kapı bırakmadığını söyleyen Hasan Demir, “Songül, 7 çocuğumun sonuncusu. Adını da zaten Songül koymuştuk. Artık hayatından endişe etmeye başladım. Ailece perişan bir vaziyetteyiz. Kızımı görenlerin güvenlik güçlerine bildirmelerini bekliyorum” şeklinde konuştu.
(İHA)