Firma hakkında bilgi sahibi olmayanlar için kısa bir bilgilendirme yapmak gerekirse, doğal besin takviyesi ile kozmetik ürün üretimi yapan ve bunu dünya çapında satışa sunan firma Seldia ile Dünya Direk Satış Derneği üyesidir. Yani bunun anlamı gerek ülkemizde gerekse dünya ülkelerinde yaptığı satış yasaldır. Dünya çağında bir marka olmayı başarmış olduğundan ötürü merdiven altı firmalar gibi kaçak üretim ile satış gibi bir durumu söz konusu değildir. Belli aralıklarda sürekli firma denetlenmekte ve ilgili kurumlar tarafından izinli şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Bugün gıda takviyesi üreten birçok firma, kapsül olarak ürettiği ürünlerde domuz ya da sığır jelatini kullanmaktadır. Fakat Kyani şirketi ürünlerinin hiçbirinde böyle bir yola başvurmamakta ve Helal Sertifika ile ürünlerini satışa sunmaktadır. Gerek gıda takviyesi gerekse cilt bakımı alanında geniş ürün yelpazesine sahip olan firma, insanlara doğal içerikli ürün ile yardımcı olamaya çalışırken bir yanda da iş imkanı sağlamaktadır. İsteyen kişilere distribütörlük veren ve kendi ticaretini yapma olanağı sunan Kyani, işleyişinin her aşamasında hukuk kuralları çerçevesinde adım atmaktadır. Dolayısıyla bugün Kyani Sahtekarlığı Gerçek mi? Kyani Mağdurları var mı? Gibi sorulara karşın böyle bir durumun kesinlikle olmadığını gönül rahatlığıyla dile getirebiliriz. Sektördeki en iyi gıda takviyelerini üretmekte olan firma, Kyani Sunrise, Kyani Sunset ve Kyani Nitro adını verdiği sağlık üçgeni ile bugün kişilere dinç bir vücuda sahip olma konusun da destek vermektedir. Ürünlerinin her biri detaylı testlerden geçirilmiş ve sağlığa olumsuz bir yan etki barındırmadığı tespit edilmiştir. Bundan ötürü ürüne yönelik yapılan Kyani Şikayet başlıklarının hiçbiri gerçek değildir. Her bir ürününde kullanım şekli belirtilmiş olup, kullanım talimatına uygun şekilde tüketme yapılmadığında verim alınmayacağı da firmanın resmi web sitesinde yayınlanmıştır.

Dolayısıyla Kyani Dolandırıcılık şeklinde yorum yapan kişilerin öncelikle ürünleri ne kadar düzenli kullandıkları yönünde kendilerini sorgulamaları gereklidir. Yaş ve kullanım miktarı bilgileri açık bir dille ifade edilmiş olup, şimdiye kadar gerçek anlamda ürünlerden alınan herhangi bir şikayet bildirimi yapılmamıştır. Bunun dışında belirttiğimiz gibi dileyen kişiler sadece ürün sipariş satın alabilir, dileyen ise ek gelir veya daimi gelir kaynağı sağlamak adına firmanın distribütörü olabilir. Aslında asıl sorun da bu noktada başlamaktadır. Yani Kyani Sahtekarlığı gibi söylemlerin nedeni de distribütörlük alan kişilerin kendi ticaretlerinde başarılı olamayıp, bundan firmayı suçlamalarıdır. Şöyle ki, Kyani ile iş ortaklığına giden bireylere öncelikle firma sistem hakkında bilgi ve eğitim vermektedir. Bu eğitimin içeriği öncelikle kişinin üyelik oluşturması ve kendi üyeliği üzerinden firmaya üye kazandırmasıdır. Firmaya üye olunuyor ve bunun karşılığında ürün satın almış oluyorsunuz. Sonraki aşamada kendinize üye kollar oluşturuyor ve her üyenizden, üyenizin üyelerinden şeklinde altınızda oluşan tüm kollardan prim kazanıyorsunuz. Tabi ki, bunu başaramayan kişiler normal olarak Kyani sahtekar, beni dolandırdı, ürünleri bir işe yaramadı, kyani ürünleri zehirliyor şeklinde yığınla olumsuz bildiri de bulunmaktadır. Fakat bunların hiçbirinde gerçeklik payı olmadığı gibi bu tip asılsız söylemlerin suç olduğu da bilinmelidir. Çünkü olumsuz eleştiri yapan ya da firmayı dolandırıcılık ile suçlayan kişilerin hiçbirinde belge, evrak veya söylediklerini destekleyecek bir kanıt yoktur. Bundan ötürü gerçek dışı ithamlarda bulundukları için Kyani firmasının bu kişilere karşı yasal açıdan kendini savunma hakkı doğmaktadır.

Kyani firması kurulduğu gün itibariyle şeffaf bir politika doğrultusunda işlerini yürütmüş ve bugüne dek yapmış olduğu tüm üretimleri gerekli kurumlardan izin alarak gerçekleştirmiştir. Bununla birlikte konu iş ortaklığına gelince bu hususta da kimseyi kandırmamış ve sistemi en ince ayrıntısına kadar distribütörlerine aktarmıştır. Bu noktada Kyani Mağdurları denildiğinde neye ve kime göre mağdur olduklarını sorgulamak gereklidir. Çünkü firma açık bir şekilde anlattığı sistemde hiç kimseye satış zorunluluğu getirmemiştir. Ancak kazanç sağlamak isteyen kişilerin üye yapması gerektiğini de belirtmiştir. Takdir edersiniz ki, bugün hangi firma olursa olsun fark etmeksizin kimse size emek vermeden havadan para kazandırmayacaktır. Değil ülkemizde dünya üzerinde böyle bir sistem kurulmadı ve kurulmayacaktır. Kyani 60’dan fazla ülkede ürünlerini satan ve tüm bu ülkelerden distribütör edinen köklü bir firmadır. Yani duruma mantık çerçevesinden bakacak olursak, dolandırıcı olan bir firmanın bu denli dünyaya yayılması mümkün olmadı. Şayet böylesine geniş bir kitleye ulaşmış ise dolandırıcı olması da söz konusu değildir. Bundan ötürü çeşitli sosyal paylaşım alanlarında dolaşan yersiz yorumlara itimat etmemenizi önermekteyiz. Sektöründe son derece başarılı ve güvenilir bir işleyişe sahip olan Kyani şirketi, isteyen kişiler için doğru bir gıda takviyesi üreticisi, tercih eden kişiler içinse iyi bir ticaret merkezidir. Kendi ticaretinizi yapmak ve düzenli gelir sağlamak isterseniz, firmanın kendi web sitesini ziyaret ederek, geçmişe ve bugüne dair tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Kyani resmi internet sayfasından ürünlere dair tüm detaylara ulaşabilir, alınan ödülleri görebilirsiniz. Buradan da anlayacağınız gibi ürünleri ödül alacak kadar verim gösteren bir firmanın dolandırıcı olması veya kişileri mağdur etmesi gibi bir olumsuzluk mümkün değildir. Dünya çapında hizmet veren ve iş imkanı sunan bir firmanın amacı insan kaybetmek değil aksine kazanmaktır. Dolayısıyla firma hakkında net bilgilere ulaşmak için bireysel yorumları değil kurumsal söylemleri baz almalı ve bu doğrultuda firmayla iş birliğine gidip gitmeyeceğinize karar vermelisiniz. Unutmayınız ki, sektöründe devleri arasında yer alan Kyani kuruluşu, sizler için ideal bir kazanç kapısı olacaktır.

Daha fazla bilgi için : http://www.kyaniurunler.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.