Günümüz iş dünyasında rekabet gittikçe artıyor. Bu rekabette işletmelerin diğer firmalardan ayrılarak öne çıkması için müşteri odaklı yaklaşıma sahip olması ve kaliteli ürün ya da hizmet sunması zorunlu hale geldi. Ancak bütün bunlar satışları arttırmaya ve uzun dönem kazanç elde etmeye yeterli olmuyor. Bunların yanında markanın tanıtımının yapılması ve potansiyel müşterilerine ulaşması gerekiyor.

Son zamanlarda işletmeler, uzun süreli ve hedef kitlesine yönelik reklam çalışması için promosyon ürünler hediye etmeyi tercih ediyor. Kullanışlı ve kaliteli promosyon ürünler ile hem müşteri bağlılığı yaratırken hem de hedef kitlesindeki insanların çevresine reklamını yapmış oluyor.

Neden promosyon kupa ve bardak tercih edilmeli?

İnsanlara kendilerini özel hissettirir

Seramik kupa ve bardaklar günümüzde herkes tarafından kullanılıyor. Çalışanlar iş yerinde gün boyu sıcak kahve ve çay içme ihtiyacı duyarlar. Kendilerine ait seramik bardak kullanmak onları hem özel hissettiren bir durum hem de hijyen açısından büyük öneme sahip.

Uzun süreli kullanılır

Seramik kupa ve bardaklar çöpe atılmayacak, uzun süreli kullanıma sahip ürünlerdir. Çay ve kahve alışkanlığına sahip insanlar kendilerine ait kupa ve bardaklarını çok uzun süreler kullanmak ister.

Farklı kullanım alanları yaratılabilir

Kimi insanlar kupa ve bardaklarını bazen kalemlik olarak da kullanabiliyor. Masanın bir köşesinde içerisine kalemlerini ve ofis malzemelerini koyarak da değerlendirebilirler.

Seramik kupa baskısı neden önemlidir?

Müşterilerinize ya da çalışanlarınıza seramik mug olarak da bilinen promosyon seramik kupa hediye etmek istiyorsanız, öncelikle yüksek kaliteli ürünleri tercih etmelisiniz. Böylece müşterilerinizin ve çalışanlarınızın marka imajına güveni artacak ve firmanıza daha bağlı olacaklardır.

Sert yüzeyi kaliteli olduğunda kolay çizilmeyecektir ve firma logonuzun baskısı uzun yıllar bardağın üzerinde kalacaktır.

Ayrıca kaliteli ürünler aşınmaya maruz kalmadığı için her türden içeceğin sağlıkla tüketilmesini sağlayacaktır.

Markanızın uzun süreli reklamını yapmak ve işinizi büyütmek istiyorsanız, çeşitli şekil ve boyutlardaki seramik kupaları her türden hedef kitleniz için tercih edebilirsiniz. Üzerine firma logonuzun ve mesajınızın kaliteli baskısını yaptırarak zarif bir tasarım elde edebilir ve müşterilerinizin markanıza bağlılığını artırabilirsiniz.