AMASYA (AA) - AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Yasin Kuzucu, "Yerli ve milli üretim Türkiye'nin en önemli politikasıdır. Vakit yerli ve milli üretime destek verme vakti." dedi.

Başkan Kuzucu, gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti'nin birinci önceliğinin yerli ve milli üretim olduğunu söyledi.

Yerli üretim noktasında bugün çok büyük heves olduğuna dikkat çeken Kuzucu, vatandaşları alışverişlerinde "yerli üretim' logosu taşıyan ürünleri tercih etmeye davet etti.

"Vakit yerli ve milli üretime destek verme vakti." diyen Kuzucu, şunları kaydetti:

"Türkiye’nin geleceğe sağlam adımlarla koşması topyekun kalkınma ile olacaktır. Bağımsızlığımız, egemenliğimiz bizim için vazgeçilmez unsurumuz. Ülkemiz, halkımız çok bedeller ödedi. Kazanımlarımızın korunması ve gelecek nesillere taşınması hayati önem taşıyor. Türkiye’nin her alanda yerli ve milli dik duruşa, üretime, fikre, azme, çalışmaya ihtiyacı var. Bu yönde şu an büyük bir seferberlik başlatıldı. Yerli ve milli markalarımızda 'yerli üretim' logosu yer alacak. Alışverişlerimizde bu logoyu taşıyan ürünleri tercih edelim."

Kuzucu, Türkiye'nin artık eski Türkiye olmadığına işaret ederek, "Halkımızın kafasının bulandırılması, ümitsizlik aşılanması, başlatılan ekonomik saldırılarla iktidarın yıpratılması, halk arasında kaos ortamının oluşturulması gibi bir çok kirli amaç ve hedef sahnede. Kimse yalan yanlış hamlelere, bilgilere itibar etmemeli. Fırsatçılık yapmaya çalışanlara da prim vermemeli. Halkımız çok bilinçli gerçekleri, neyin neden yapıldığını çok iyi biliyor. Türkiye çok badireler atlattı, bu günlerde geçecek. Türkiye şahlanmasını Allah’ın izniyle sürdürecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı.