Dünkü Karadeniz Gazetesi’nde Halil Şanlı imzalı çıkan bir köşe yazısında;

Tüzel kişiliğimizle ilgili olarak bazı mesnetsiz iddialara yer verilmiştir.

Sevgili okurlarımız.

Bu tür iddiaların sahiplerini hiç ciddiye almıyoruz.

Ancak, sinek küçük mide de bulandırıyor.

Meydanı da bu insanlara elbette teslim etmeyeceğiz.

Artık Trabzon’da gazeteciyim diye ortalıkta dolaşan bazılarının maskelerinin düşürülme zamanıdır.

Sevgili okurlar.

Halil Şanlı denen zat, Trabzon medyasında dün söylediğini bugün inkar eden tükürdüğünü yalayan bir kalem olarak tanınır.

Çünkü, daha önceleri Karadeniz Gazetesi sahibi M. Ali Yılmaz ile ilgili en ağır tahlilleri yapan, küfre varacak ifadeler kullanan Trabzonspor’un Onursal Başkanını hırsız diye ilan eden kişi, daha sonra “Beni kullandılar” diyerek tornistan etmiş, Yılmaz’ın yayın kuruluşlarında çalışarak nasıl bir ruh hali içinde olduğunu ortaya koymuştur.

Dün küfre varan ifadeler savurduğu hırsız ve de Trabzonspor düşmanı ilan ettiği kişinin gazetesinde şimdi yarın “beni kullandılar” diyebilecek pişkinliğin ardına sığınarak, 61saat’e saldırmaktadır.

Sevgili okurlarımız.

Bu zat ile, mahkemede hesaplaşacağız.

Maddi manevi yüklü tazminat davaları açıyoruz.

Kurumsal olarak çalıştığımız avukatlarımız Cuma günü mahkemelere tarafımıza yapılan mesnetsiz iddialarla ilgili suç duyurusunda bulunacaktır.

Halil Şanlı ticari kimliğimize yaptığı saldırılar, iddialar ve suçlamaların hesabını mahkeme huzurunda, maddi ve manevi olarak verecektir.

61saat.com;

Habercilik ilkelerinden taviz vermeden, kimseden korkmadan, çekinmeden ve hele Halil Şanlı gibi parazit sesleri hiç tınlamadan yoluna devam edecektir.

Trabzon medyası bu ayrık otlardan kurtuluncaya kadar mücadelemiz devam edecektir.

Saygılarımızla