Anneler günü, çoğu ülkede olduğu gibi bizim ülkemizde de kutlanıyor. Aslında anneler gününün kutlanması çok uzun yıllar öncesine dayanır. Antik Yunanlılar’ın Yunan mitolojisindeki Rhea onuruna verdikleri kutlamadan beri günümüzü yansıyan anneler günü, Türkiye’de de Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanmakta.

ABD’de Anna Jarvis’in 1908 yılında, kaybettiği annesi için başlattığı kutlama, 1914 yılında kongrenin onayıyla tüm ABD çapında genişlemiştir. Günümüze kadar uzanan bu özel gün, dünyanın çoğu ülkesinde Mayıs ayının ayının ikinci Pazar günü kutlanır ancak farklı tarihlerde de kutlayan ülkeler vardır. Uluslararası çapta kutlanan anneler günü de bu sene 10 Mayıs Pazar gününe denk gelmektedir. Yani anneler günü hediyenizi seçmeniz için bir haftadan çok daha kısa bir zamanınız olduğunu unutmayın.

Anneler gününde anneye hediye edilen bazı klasik hediyeler vardır. Bu anneler gününde klasik hediyeler yerine daha anlamlı ve daha farklı hediyelere yönelebilirsiniz. Bu doğrultuda da kişiye özel anneler günü hediyesi alternatifleri tam size göre. Hayatınızın en önemli kadınına olan sevginizi, hediyelere de yansıtarak onu ne kadar çok sevdiğinizi bir kez daha gösterebilirsiniz.

Bu zamana kadar annenize olan sevginizi birçok kere ifade etmiş olabilirsiniz. Şimdi de düşüncelerinizi anneler günü hediyenize yansıtma zamanı! Sevginizi kelimelere yansıtacağınız anneler günü hediyeleri, annenizi hem duygulandıracak hem çok mutlu edecek. Bol sevgi içerikli anneler günü hediyelerini zaman kaybetmeden inceleyin, kararınızı ona göre verin!

Anne’ye Mektup


Annenize olan duygularınızı uzun uzun anlatın diye Anne’ye Mektup ürünü sizlerle! Yollayacağınız bir adet fotoğrafın da yer alacağı bu duygusal hediyeniz, annenizi en çok mutlu edecek anneler günü hediyelerinden biri.

http://www.buldumbuldum.com/hediye/anneye_mektup/

Anneye Özel Magnet ve Bardak Altlığı Seti


Dünyanın en büyük mutluluklarından olan anne sevgisi, şimdi bardak altlıklarında ve magnetlerde! 4’lü set halinde bulunan bu bardak altlıkları ve magnetlere annenize olan sevginizi yansıtabilirsiniz. Hem de annenizin fotoğrafı ile birlikte!

http://www.buldumbuldum.com/hediye/anneye_ozel_magnet_ve_bardak_altligi_seti/

Annelere Özel Fotoğraf Baskılı Ahşap Tepsi

Annenizin yıllarca unutamayacağı, komşuları da çatlatacak bir anneler günü hediyesine ne dersiniz? Bu soruya kim hayır diyebilir ki? İki fotoğraflı ve mesajlı Annelere Özel Fotoğraf Baskılı Ahşap Tepsi’yi anneniz ister kullansın ister dekoratif hediye olarak gururla sergilesin.

http://www.buldumbuldum.com/hediye/annelere_ozel_fotograf_baskili_ahsap_tepsi/

Kişiye Özel En İyi Anne Kupa Bardak


Herkesin annesi kendine göre en iyidir. Muhtemelen siz de annenizi en iyi anne olarak görüyorsunuz. Peki annenizin neden en iyi anne olduğunu düşünüyorsunuz? Bu sorunun cevabını Kişiye Özel En İyi Anne Kupa Bardak’a bastırabilirsiniz. 4 maddede annenizin neden en iyi anne olduğunu anlatacağınız kupa bardak üzerinde bir adet de fotoğraf yer alacak.

http://www.buldumbuldum.com/hediye/kisiye_ozel_en_iyi_anne_kupa_bardak/

Annelere Özel Dekoratif Taş Baskı


Annenize olan sevginizi taşlara yazdırın. Anlamlı ve sevgi dolu anneler günü hediyelerinden olacak olan Annelere Özel Dekoratif Taş Baskı, annenizi de çok mutlu edecek.

http://www.buldumbuldum.com/hediye/annelere_ozel_dekoratif_tas_baski/

Anneler Gününe Özel Mesajlı Kalp Akrilik


Sizi doğuran, büyüten ve sevgisini hiç eksik etmeyen annenize, kalbiniz kadar şeffaf bir hediye edin. Hediyenizin üzerine de duygularınızı yazdırın. Anneler Gününe Özel Mesajlı Kalp Akrilik, anneler gününün en anlamlı ve en şık hediyelerinden biri olarak ön plana çıkıyor.

http://www.buldumbuldum.com/hediye/anneler_gunune_ozel_mesajli_kalp_akrilik/

Anneye Dantelli Plaket


Hangimizin annesi dantel sevdalısı değil ki? Öyle ki, evin her yerini dantelle süslemekten asla yorulmazlar. Sizin anneniz de tam bir dantel sevdalısıysa, ona Anneye Dantelli Plaket hediye edebilirsiniz. Dantelle süslenen Anneye Dantelli Plaket üzerine annenize olan duygularınızı yazdırarak ona hayatının en büyük mutluluklarından birini yaşatın.

http://www.buldumbuldum.com/hediye/anneye_dantelli_plaket/

Anneme Özel Ahenkli Yastık


Bu sefer annenize olan sevginizi cıvıl cıvıl ve rengarenk bir anneler günü hediyesi ile gösterin! Fotoğraf ve mesaj baskılı Anneme Özel Ahenkli Yastık’ı tüm anneler çok sevecek.

http://www.buldumbuldum.com/hediye/anneme_ozel_ahenkli_yastik/