Doğum günü partisi, baby shower partileri, yılbaşı partileri, sünnetler, düğünler, kınalar ve aklınıza gelebilecek her türlü eğlencenizde gerekebilecek bütün ürünlerin perakende satışının yapıldığı Parti Dükkanım bugüne kadar binlerce partinin neşe kaynağı olmanın haklı gururunu yaşıyor. Türkiye’de sektörünün öncüsü olan Parti Dükkanım perakende satışlarda her yıl en çok tercih edilen markalardan biri. Türkiye’nin dört bir köşesine farklı zevklere, farklı eğlencelere eksiksiz hizmet garantisi sunan Parti Dükkanım da binlerce ürün, en uygun fiyatlarla sizleri bekliyor.
 

F:\Masa Üstü 2018\İnternet Çöplüğü\parti-malzemeleri-dogum-gunu-susleri-parti-dukkanim-4.jpg

Doğum günü, cinsiyet tahmin partileri, kına, nişan ve özel davetlerde her partinin vazgeçilmezi olan balonlar konusunda ülkenin en geniş koleksiyonlarından biri Parti Dükkanım da. Folyo balonlar, pastel balonlar, puantiyeli balonlar, sedefli balonlar, lisanslı balonlar, harfli veya rakamlı balonlar, en sevdiğiniz karakterlerin şeklinde süper shape balonlar ve balonlar ile ilgili olan bütün balon aksesuarları perakende satış için sitemiz ve mağazamızda.

F:\Masa Üstü 2018\İnternet Çöplüğü\parti-malzemeleri-dogum-gunu-susleri-parti-dukkanim-1.jpg

Partinizi süslemeniz için gereken Doğum Günü Süsleri bir kaç örnek; flama bayraklar, ponpon süsler, asabileceğiniz kağıt harf ve rakamlar, yelpaze süsler, japon fenerleri, petek süsler, en sevilen çizgi kahramanların lisanslı süsleri, onlarca partilerinizi şenlendirecek doğum günü konsepti malzemeleri ve daha niceleri de Parti Dükkanım’da.

F:\Masa Üstü 2018\İnternet Çöplüğü\parti-malzemeleri-dogum-gunu-susleri-parti-dukkanim-3.jpg

Eğlenceleriniz de masa süslemeniz için ihtiyacınız olan bütün masa malzemelerini de unutmadık. İster bebek partileri için bebeğinizin cinsiyetini belli edecek sofra malzemeleri isterseniz yılbaşında sevdiğiniz insanla baş başa bir şekilde geçirirken kullanacağınız romantik sofra setleri. Sizin ve sevdiklerinizin eğlenceli bir parti deneyimi yaşamanız için gerekebilecek tabaklar, bardaklar, çatallar, kaşıklar, servisler, peçeteler, masa örtüleri, mumlar, masa süsleri ve aklınıza gelen her şey Parti Dükkanım’da.

F:\Masa Üstü 2018\İnternet Çöplüğü\parti-malzemeleri-dogum-gunu-susleri-parti-dukkanim-2.jpg

Bu kısa tanıtım yazısına sığmayan binlerce çeşit ürünü ise Türkiye’nin en çok sevilen parti malzemecisi olan https://partidukkanim.com sitemizde güvenli ödeme yöntemleri, hızlı kargo ve mükemmel müşteri hizmeti garantisi ile bulabilirsiniz.