Çağrı Keskin Trabzon doğumlu olan ve aynı zamanda oldukça koyu bir Trabzon Fanatiği bir şarkıcıdır. Kendisi küçük yaşlardan beri müzik ile içli dışlıdır ve sektörde  birçok  sanatçının vokalisti olarak çalışmalarda  yer almıştır. Aynı zamanda genç yaşında da birçok akustik performansa da  imza atmasıyla şu an piyasalar üzerinde de tanınan bir yere sahip olmuştur. Özellikle müziğin ruhun gıdası olduğuna inanan Çağrı Keskin etkili çalışmalarıyla birlikte dinleyenlerini mest etmeyi başarıyor.

Son çıkarmış olduğu single çalışmasında da bunu gözle görmek mümkündür. Özellikle bu çalışmasını gerçekleştirirken ünlü yönetmen Metin AROLAT çekimlerini gerçekleştirmiştir. Büyük bir projeyle ilerlemelerini sürdüren Çağrı KESKİN yeni çalışmalarının da yolda olduğunu belirtmektedir.

İlerleyen dönemler ikinci bir projesinin de olduğunu dile getirdi. Sevenleri tarafından da büyük bir heyecanla bu single çalışması bekleniyor. Özellikle yoğun çalışmalar içerisinde olan Çağrı Keskin müzik dünyasına emin adımlarla birlikte ilerlemelerini sürdürmektedir.

Genç Sanatçıdan Büyük Yükselen Performans Girişi

Çağrı Keskin sahne aldığı birçok mekanda kendini göstermeyi başarmış bir sanatçıdır. Yeni çıkarmış olduğu single çalışmasıyla da dinleyenleri büyülemeyi başarmaktadır. Günden güne büyüyen ünüyle birlikte çalışmalarını başarıyla sürdürmektedir. Aynı zamanda Çağrı Keskin sadece bireysel çalışmalar yapmıyor. Büyük kişilerle çalışmalarını sürdürerek piyasa üzerinde de başarılı bir şekilde tanınmayı hedeflemiştir. Özellikle de Metin AROLAT’ın yönetmenliğini yaptığını klibi de dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Genç yaşında birçok projede yer almasıyla  birlikte başarılı işlere imza atarak bu alanda daha da kaliteli ilerlemeler sergilemektedir. Kendisini günden güne geliştirerek bu alanda yükselmeye devam ediyor. Aynı zamanda Çağrı Keskin sosyal medya hesapları üzerinde de en çok aranan isimler arasında yerini almaktadır. Büyük ilgi gören Çağrı Keskin sosyal medya üzerinden de çeşitli sponsor teklifleriyle ve reklam iş birlikleriyle ilerlemeler gösteriyor.

Kendisi müzik camiasında genç yaşında başarılı bir şekilde ilerleme sürdürerek bu anlamda kaliteli çalışmalar ortaya çıkarmaktadır. Bununla birlikte birçok ünlü sanatçıyla da beraber çalışmalar düzenlemesi sevenleri için de merak konusudur. İkinci projesi ise şu an herkes tarafından büyük bir heyecanla ve merakla beklenmeye devam ediyor.