Türkiye’nin en büyük kalem parfüm üretim ve toptan satış firması olan Turan Kozmetik B&M markamız ile 81 ilde faaliyetlerine devam etmektedir. Ürün çeşitlerimiz olarak oda kokusu, kadın parfüm, erkek parfüm, kolonya ve araç kokusu üretimimiz devam etmektedir. Showroom ve ürün çeşitliliğimiz için istoç şubemizi ziyaret edebilirsiniz.

Misyonumuz

Turan kozmetik olarak 20 senedir, kaliteden ödün vermeden en uygun fiyata ürün tedarik edebilmek, müşterilerimiz ihtiyaç ve isteklerini karşılayabilmek ve ürün çeşitliliğimizi arttırarak kozmetik ve parfümde sektöre öncülük etmek

Vizyonumuz

Sektöre öncülük eden B&M, Milano gibi birçok markamızın ürün gamını arttırıp, müşterilerimiz isteklerine ve taleplerine uygun bir şekilde üretim kapasitemizi arttırmak yurtiçi, yurtdışı pazarımızı büyütmek ve kozmetik sektöründe önde giden üreticilerden birisi olarak devam etmek ve ilerlemektir.

Kalem parfüm için müşterilerimizden gelen ve çok sorulan sorular;

Kalem parfüm nedir: Genellikle 8ml cam şişe içeresinde kalem kapağı formatında cepte taşınabilir bir parfüm modelidir.

Kalem parfüm üreticileri: Sektöre öncülük eden bm parfüm hem üretim hem de toptan satışta lider konumdadır. İstediğiniz kalitede kendi markanız ya da bizim ürünlerimizi satmak isterseniz web sitemiz üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Kalem parfüm şişesi: Kalem parfüm toptan fiyat almak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Toptan kalem parfüm: Toptan fiyatları öğrenmek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Stantlarımız 48 adet 8 ml olarak bay bayan şeklindedir.

Web sitemiz: https://bmparfum.net/