Başarılı televizyoncu Muhabbet Kralı’nda güncel konularla ilgili olarak uzman konuklarını ağırlarken en son yaptığı Cübbeli Ahmet bölümüyle yüksek izlenme oranına ulaştı.

Bayülgen’in diğer programı Uykusuzlar Kulübü ise Ekrem İmamoğlu’nu ağırlayarak adından söz ettirdi.

Okan Bayülgen’in ekranlara dönüşüyle birlikte birçok izleyici programa konuk olarak katılma isteğini ortaya koydu. Bunun üzerine tv100, izleyicilere bu imkanı sunmak için bir çalışma başlattı.

"Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü'ne seyirci olarak katılmak istiyorum çünkü..." başlığıyla yapılan çalışmada "İyi bir nedeni olan" bir kişinin tv100'de yayınlanan ve Dada Salon Cabarett'de çekilen Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü'ne seyirci olarak katılabileceği duyuruldu.

Bu şansı yakalamak isteyenlerin yapması gereken tek şey "Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü'ne seyirci olarak katılmak istiyorum çünkü..." sorusunu yanıtlamak.

Peki nasıl yapacaksınız?

Bunun için öncelikle tv100'ün Youtube kanalına abone olunması isteniyor.

Abone olduktan sonra tv100'ün Youtube kanalındaki TOPLULUK sayfasındaki konuyla ilgili açılan gönderinin YORUM YAP kısmında Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü programına neden katılmak istediğinizi kısa bir yazıyla anlatmanız yeterli.

Yapılacak değerlendirmenin ardından şanslı kişi belirlenecek. Kazanan yine tv100'ün Youtube Kanalı'ndaki TOPLULUK sayfasından duyurulacak.

Tv100 bunu sürekli hale getirmeyi planlıyor. İlk kazanan Ramazan Bayramı’ndan sonra açıklanacak.

Kazanan kişi yanında istediği bir kişiyle birlikte Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü'nün bir bölümünde seyirci olarak yer alacak.