Sürekli olarak sosyal medyada yapılan olumsuz eleştiriler nedeniyle gündeme gelen Pınar Altuğ, bir kez daha aldığı olumsuz eleştiriler ve hakaret içerikli yorumlar hakkında açıklamalar yaptı. Instagram hesabından yayın yapan Altuğ, kırmızı çizgisini açıklarken söyledikleriyle yine gündem oldu. 

Yağmur Atacan ile arasındaki yaş farkı nedeniyle sıklıkla eleştirilerin hedefi olan Pınar Altuğ, sosyal medya hesabından şu açıklamalara imza attı:
''Zaman zaman fevri tepikler veriyorum, birilerinin bizim gerçek insan olduğumuzu, bizim de incinebileceğimizi görmeleri gerekiyor. Yüz yüze sarf edemeyecekleri lafları klavye başında yazmaları bir yere kadar...''

''Bu konuda hiç toleransım yok. Kızım ve kocam en kıymetli iki şey, onlar can parçalarım. Onlara uzanacak dili koparırım.''

Öte yandan Pınar Altuğ, geçtiğimiz günlerde bir takipçisine karşı yaptığıyla olay olmuştu. Altuğ, eşi Yağmur Atacan hakkında yorum yaparken 'jijolo' ifadesini kullanan bir takipçisini ifşa etmişti. 

Seviyesiz yorumu yapan takipçi, Pınar Altuğ'a şu çirkin yorumu yaptı:

"Yüzünüz çok çirkin. Kocanızı yanınızda zorla mı durduruyorsunuz, yoksa jigolo olarak mı kalıyor?"

Instagram'ın hikayeler kısmından kendisine o seviyesiz mesajı atan kişinin fotoğraflarını paylaşan Pınar Altuğ, fotoğrafların üzerine de "Ne desem bilemedim" yazarak o takipçisini ifşa etmişti. 


Pınar Altuğ, iki hafta kadar önce Armağan Çağlayan'ın 'Gör Beni' adlı YouTube programında ise eşi Yağmur Atacan'la arasındaki yaş farkına dair gelen eleştiriler için şunları söylemişti:

 "Aramızdaki yaş farkı hiç sorun olmadı. Konuşmadık bile. Acaba elimden kaçar mı, gider mi diye hiç endişe etmedim.''


''Sanki yaşı yaşına uygun olunca oluyor mu? Denedik olmadı işte. Yağmur, beni ayakta tutan adamdır aslında.''