Anıl Uzun, pandemi sebebiyle evlerine hapsolan müzikseverlere gitar öğretmek için yeni bir Youtube dizisi yayınlayacak. Dersler 5 Şubat 2021'de YouTube'da yayınlanmaya başlayacak.

Türkiyeli bir müzisyen olan Anıl Uzun 1982 yılında doğmuş ve profesyonel müzik kariyerine lisede başlamıştır. Bugüne kadar birçok ünlü sanatçıyla birlikte çalmış, albüm aranjmanlarında yer almıştır. Anıl Uzun kendisinin yönettiği Youtube kanalında, deneyimlerini, fikirlerini ve müzik ve gitar çalma konusundaki bilgilerini takipçileri ile paylaşmaktadır. 

Anıl Uzun Youtube kanalında, karantinada, kendi evinde çekimlerini yepyeni bir seri yayınlayacak. Evinde mahsur kalan müzikseverlere bedava gitar dersi verecek.

Anıl Uzun, gitar öğrenmeyi planlayan herkese dersler hazırlayacak, dersler her türlü seviyeden müziksevere uygun olacak şekilde hazırlanacaktır. "Biliyorsunuz, müzik ruhun gıdasıdır" diyor Anıl Uzun. "Umarım dersler, insanların salgının neden olduğu kaygı ve diğer olumsuz duyguları yenmelerine yardımcı olur." diyerek sözlerine devam ediyor.

Anıl Uzun ayrıca Youtube serisine başka gitar uzmanları ve müzisyenleri konuk alarak ders vermeyi planlıyor, ilerleyen haftalarda konuk müzisyenler de seriye katılacak, Anıl Uzun davet edeceği müzisyenleri seri devam ederken açıklayacak. 

Anıl Uzun ile gitar dersleri, insanların karantinadaki günlük rutinini kıracak, insanlara mola verdirecek bir aktivite olacak. Seride haftada 3 ders olacak ve her yeni video yeni bir ders içeriği sunacak. "Vereceğim dersler evlerinde hapsolan insanlara bir nefes olacak. Çocukların müziği sevmesini, yetişkinlerin yeni yetenekler keşfetmesine yardımcı olacak, derslerim insanlara ilham kaynağı olmayı, müziği keşfetmeleri için bir yol sunmayı planlıyorum.”

Gitar dersleri serisi 5 Şubat 2021'de tarihinde, saat 21.00’de Anıl Uzun YouTube Kanalı’nda yayınlanacaktır. Her hafta yeni bir konu ile hazırlanan videolar, yeni temalarla yayına sunulacaktır.