İşte o doğal ağrı kesiciler...

Defne: Vücuda rahatlık verme özelliği bulunan defne, sinir ağrılarını iyileştirir.

Defne yağı: Romatizma ağrılarının dindirilmesini sağlar.

Karanfil: Diş ağrıları için faydalıdır.

Ananas: Sindirim sistemi sorunlarına iyi geliyor.

Kiraz: Sindirim sisteminde meydana gelen ağrıların dindirilmesinde faydalıdır.

Zerdeçal: Bu baharat, en iyi doğal ağrıkesicilerden biri olan, vücutta ağrıyı bloke eden ve aynı zamanda inflamasyonla mücadelede etkili olan kürkümin içermektedir.

Yaban mersini: Bu mavimsi, ufak, lezzetli meyvenin çok faydalı özellikleri vardır. Bunlar çok iyi anti-inflamatuar görevi görür, çünkü sindirim mukusunun inflamasyonundan sorulu olan serbest radikalleri elimine edebilen pek çok antioksidan içerir. Anılan bu inflamasyon ülsere, üriner enfeksiyonlara veya zayıf bir sindirim sistemine neden olur.

Üzüm: Üzüm, günümüzde bilgisayar kullanımı veya televizyon karşısında doğru oturmama sonucu sıkça görülen sırt ağrılarını tedavi etmeye yardımcı olur. Üzümün anti-inflamatuar özellikleri bel bölgesindeki kan akışını arttırır ve böylece ağırları azaltır.

Yulaf: Yulaf vücudunuz açısından faydalı pek çok özelliğe sahiptir. Bu nedenle yulafı kahvaltıda sütle, portakal suyuyla ve yoğurtla birlikte tüketmenizi öneririz. Bu mükemmel bir anti-inflamatuar özelliğe sahiptir ve kadınlarda adet döngüsü esnasında pelvik bölgede inflamasyonu azaltır.

Sarımsak: Sarımsak adeta bin bir özelliğe sahiptir ve ağrıkesici özelliği bunlardan sadece bir tanesidir. Bu, artrit kaynaklı eklem ağırlarına iyi gelmektedir. Sarımsaktan tam anlamıyla faydalanabilmek için, bir diş sarımsağı soyun ve onu bir çorba kaşığı yağda ısıtın. Bunu ağrıyı hissettiğiniz bölgeye uygulayın ve etkisini göstermesini bekleyin. Ağrının derhal hafiflediğini ve rahatsızlığın elimine edilmeye başladığını fark edeceksiniz.