Çünkü o anki krizi çözmek veya azaltmak psikoloğun işidir. Aile içi, çiftler arası, ebeveyn ve çocuk arasındaki bağ vb. gibi bir sürü psikolojik sorun sıralanabilmektedir. Bundan dolayı evinize en yakın evinize en yakın Pendik Psikolog kliniğ Pendik Psikolog kliniği ile mutlaka iletişime geçin.

Çift Terapisi Faydaları

Çift terapisi, çiftlerin aralarındaki anlaşmazlıkların; duygusal dalgalanmaların ve kendi ruhsal problemlerinin karşı tarafa lanse edilmeden nasıl çözüleceğinin anlaşıldığı psikoterapi seanslarıdır. Profesyonel olarak yapılacak bu seanslarda uzmanın iki tarafı da dinleyip bir süreç haritası çıkarmasıyla birlikte çiftler çoğu zaman seanslara karşılıklı katılmakta, yeri geldiğinde de tekli olarak konuşma terapisine alınarak ortak sorunların giderilmesi adına süreç ilerletilmektedir.

Psikolojide Çocuk Psikoloğu

Psikolojik sorunlar yaşayarak çıkmaza giren kişiler için hizmet veriyor. İstanbul’da hizmet veren terapi merkezi uzman psikoterapistleri sayesinde kişilere çeşitli alanlarda terapi ve danışmanlık hizmeti veriyor. Verdikleri danışmanlık hizmetleriyle kişilerin sorunlarından kurtulmalarını ve umutlarını gerçekleştirmelerini sağlıyorlar.

Merkez tüm bu terapileri uzman kadroları aracılığıyla yapıyor. Ayrıca merkez çeşitli testler yaparak sorunlarının kaynağını da öğrenmek amacıyla hizmet veriyor. Çocuklarının psikolojik sorunlarından kurtulmalarını isteyen ebeveynler de çocukları için merkezin Hera Psikoloji Tuzla Şubesi hizmetlerinden yararlanabiliyorlar.

Alınacak aile terapisi ile hem ebeveynler hem de çocuk/çocuklar psikoterapi içerisine sokularak sorunun tam olarak ne olduğu ve hangi noktadan değişime başlanması gerektiği belirlenebilir. Çünkü çiftler arasında çıkan sorunlar hem bireylerin kendilerini etkilediği gibi hem çiftlerin sahip olduğu bireysel aile ilişkilerini hem de varsa evin içerisinde gergin ortamı yaşayan çocukları da etkileyebilmektedir.