AK Parti Trabzon Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Av. Salih Cora, AK Parti eski Genel Başkanı ve Türkiye’nin son Başbakanı Binali Yıldırım ile bir araya geldi. Cora 20 Aralık 1955 doğumlu olan Binali Yıldırım’ın doğum gününü kutladı.

Cora, “AK Parti eski Genel Başkanı ve son Başbakanımız, vefa ve sadakat timsali Sayın Binali Yıldırım Bey ile bütçe maratonunun son gününde meclis kulis salonunda çay içip hasbihal eyledik. Doğum günü kutlu, ömrü uzun olsun” dedi.

DEVLET BAHÇELİ’Yİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Trabzon Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Av. Salih Cora, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Ziyarette Bahçeli’ye geçmiş olsun dileklerini ileten Cora, ayrıca Üniversite arkadaşının kendisine gönderdiği şiir kitabını hediye etti.

Devlet Bahçeli’nin sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Milletvekili Cora, “Kendisi ile ülke gündemine dair sohbet gerçekleştirdik. Bizi çok iyi karşıladı. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi ileterek, üniversite arkadaşımın kendisine gönderdiği şiir kitabını takdim ettim” dedi.