CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Nazım Özcan, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ahmet Kaya, CHP Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Meclis üyesi aday adayları, Ortahisar Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve partililer Gürbulak Köyü’nde seçim çalışmalarını sürdürdü.

TEMİZ SU VERENE KADAR SUDAN PARA ALMAYACAĞIZ

Trabzon Merkez Gürbulak Köyü’nde vatandaşlarla buluşan CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Nazım Özcan, vatandaşların sorunlarını dinledi. CHP’lilerin yanı sıra diğer partililerin de büyük teveccühü ile karşılanan CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Nazım Özcan vatandaşın sorunlarını dinledikten sonra bir takım vaatlerde bulundu. Gürbulak Köyü’nde su sıkıntısı yaşadıklarını ifade eden köy sakinlerine Başkan adayı Özcan, “Başkan olmamız halinde Gürbulak’a temiz su sağlayıncaya kadar sudan herhangi bir ücret talep etmeyeceğime söz veriyorum. Temiz su bağladıktan sonra da sudan çok cüzi miktarda ücret alacağımıza da söz veriyorum” dedi. 

BENİM KÖYÜM NE İSE GÜRBULAK’TA O OLACAK

Köy yollarını, alt yapıyı yenileyeceklerini ifade eden CHP Ortahisar İlçesi Belediye Başkan adayı Nazım Özcan, “Nüfusa göre belediyelere para gelecek. Belediye olarak bir aylık ödenek bu köylerimize aktarılsa, kendi belediyesinden daha çok hizmet gelmiş olur. Allah nasip eder de kazanırsak, kendi köyüm benim için ne ise burası da benim köyüm olur. Ben başta muhtarınız olmak üzere herkese bir cep telefonu kadar yakınım” dedi.