Maça altyapıdan daha önce profesyonel olan gençler arası geçen sezondan kalan isimlerle "Akhisar, oynadığı futbolla umut verdi. Veda edenlere rağmen kadrosunda halen 5 yabancı ve tecrübeli yabancı yeşil-siyahlılarda Başkan Fatih bizim Karabulut, "Bu için hazırlık maçı oldu çünkü sezon öncesi hazırlık maçı bile oynayamadık. Çok pozisyon bulup gole çeviremedik. Ancak pozitif futbol oynadık. Gençlerimize güven geldi. Onurcan, Göksu gibi mücevher satıldı "dedi.

Maç Sonuçları  Önceki yabancı futbolcuları Emnes, Grbic, Bokila ve Henrique'ye kesinleşmiş 1.7 milyon Euro borcu nedeniyle transfer yapamayan Akhisar'da yasağı kaldırmak için girişimlerinin sürdüğünü belirten Fatih Karabulut, "Asıl büyük borcumuz Emnes ve Grbic'e. Bunları da taksitlendirmeye çalışıyoruz. Bir daha Akhisar'a gelip oynamak da istiyor Yasağı kaldırıp nokta takviyeler yapacağımızı düşünüyorum. Karabulut, olağanüstü kongrenin tarihini henüz kesinleştirmediklerini aktarıp, aday olmak istemediğini ama başka aday ifade sahip kulübü sahipsiz bırakmayacağını söyledi.

ERAY VE MUSA NİZAM MASAYA

Canlı Maç izle Maçlar başlamadan önce Erhan, Tolga, Ergin, Onur, Aykut, Muhammet, Gökhan, Cocalic, Burhan, Uğur ve Cikalleshi'nin ayrıldığı Akhisarspor, lisansları yenilenmeyen Eray ve Musa Nizam'la masaya oturup anlaşma yolları arayacak. Sözleşmeleri iki futbolcunun ücretlerini tahsil ededikleri için ayrılmaları gündeme gelmişti. iddaa  Başkan Fatih Karabulut, Eray'ın kulüpte kalmaya yakın olduğunu, ayrıldıktan sonra bir kulübe imza atmayıp Akhisar'da antrenman yapan Onur Ayık'ın da geri dönebileceğini belirtti. Uğur Arslan Kuru ise 2. Lig'de Hekimoğlu Trabzon'a imza attı. Akhisarspor, forma sırt sponsoru olarak Dutlulu Yapı'yla sözleşme imzaladı.