GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un başkanı Mustafa Bozbağ, Denizlispor karşısında 3 puan almayı hedeflediklerini belirtti.

Bozbağ, kulüp tesislerinde Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreninde gazetecilere yaptığı açıklamada, Giresunspor'un ilk 5 hafta sonunda 7 puan toplayarak ligde 8. sırada bulunduğunu anımsattı. 

Sezona ilk 6 hedefiyle start verdiklerini, adım adım da bu hedef doğrultusunda ilerlediklerini ifade eden Bozbağ, şöyle devam etti:

"Çok büyük bütçeli bir kulüp değiliz. Kısıtlı kaynaklarla sezona girdik. İlk 5 hafta sonunda da 7 puan toplayarak, mevcut şartlarda fena sayılmayacak bir başarıya imza attık. Bizden daha yüksek maliyetli kadrolara sahip takımların ligde üzerindeyiz. Sezona ilk 6 hedefiyle girmiştik. O hedef doğrultusunda ilerliyoruz. Her şey iyi gidiyor. Sezon boyunca da elimizden geleni yaparak ligi amaçladığımız yerde bitirmek, Giresun halkına yeni mutluluklar yaşatmak istiyoruz."  

Hafta sonu sahalarında Denizlispor'u konuk edeceklerini hatırlatan Bozbağ, hedeflerinin 3 puan almak olduğunu ifade ederek, "Bizim bir hedefimiz var. Hedefimize ulaşmak için de rakip ayırt etmeksizin maçlarımızı kazanmamız gerekiyor. Özellikle de iç sahadaki maçlarımızı kayıtsız atlatmalıyız. İçeride puan kaybetme lüksümüz yok. Kendi sahamızda oynayacağımız Denizlispor maçı da bu kategoriye giriyor. Kaybetmeye tahammülümüz olmayan bir maç bizi bekliyor. Yukarılardan kopmamak için mutlak kazanmalıyız. Denizlispor karşısında alacağımız 3 puanla zirve yarışını sürdürmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.