Satın alma opsiyonlu kiralanan Güven Yalçın, Beşiktaş yönetimi ve Sergen Yalçın hakkında iddialarda bulundu. Güven Yalçın kadro seçimlerinde farklı yöntemler uygulandığını ve bu sebeple sürekli yedek kaldığını ifade etti. Yeni takımında başarılı olmaya çalışacağını belirten Güven Yalçın Beşiktaş heyetiyle ilgili imalı konuştu. Maldobet

Lecce'den Güven'e Övgü Dolu Sözler

Beşiktaş'ın Şenol Güneş döneminden beridir oyuncusu olan Güven Yalçın,  Lecce'ye satın alma opsiyonuyla kiralandı. Dün imzaları atan Güven Yalçın için Lecce Külübü Başkanı Pantaleo Corvino basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Güven Yalçın hakkında övgü dolu sözler kullanan Corvino, Güven'in Uefa'nın listesinde bulunan bir oyuncu olduğunu belirterek, "Güven Yalçın büyük ve özel bir yetenek. UEFA, Güven'i Avrupa'nın en iyileri arasında gösterdi, oynadığı maçları defalarca izledim, Güven modern bir golcü. Ondan çok umutluyum. Bu umutlarımızın gerçeğe dönüşmesini istiyorum" dedi.

Beşiktaş'ta Neden Kalmadın?

İmzaların atılmasının ardından basına açıklama yapan Güven Yalçın, gazetecilerin Beşiktaş sorusu üzerine Beşiktaş'ın başkanının ve teknik direktörünün değişmesi sebebiyle kendisine çok az oynama imkanı verildiğinden söz etti. Genç oyunculara şans verilmediğini ifade eden genç golcü, kadroyu seçerken skora odaklanılmış bir yaklaşım vardı, bu nedenle takımda yer bulamadım ifadelerini kullandı. Güven Yalçın'ın durgun oluşu da dikkatlerden kaçmadı. 

.