Denizde veya havuzda giyebileceğiniz yarı kapalı mayolar, vücut hatlarının belli olmasını istemeyen kadınlar için özel olarak tasarlanır. Modern ve şık tasarımlarıyla ön plana çıkan modeller, kaliteli kumaşları ve tasarımlarıyla dikkat çeker. 2022 sezonunu yansıtan modeller, bir veya iki parçadan oluşur. Alt giyim ürünü olarak diz altı ya da diz üstü taytlar tasarlanır. Üst giyim ürünleri ise yarım kollu ya da askılı olarak değişiklik gösterir. Tarzınıza ve beklentilerinize uygun olarak tercih edebileceğiniz yarı kapalı mayolar, oldukça geniş renk skalasına sahiptir. 2022'nin ilkbahar ve yaz renkleri, sudan kahvesi, sakız rengi, orkide çiçeği ve zeytinyağı yeşilidir. Kulağa garip gelen bu renkler, yarı kapalı mayolar üzerinde  gayet güzel durur. Ara renklerin yanı sıra fuşya, pembe, sarı gibi açık tonları tercih edebilir; lacivert ve siyah gibi kapalı tonlara yönelebilirsiniz.

Bu Yılın Modası Modern Yarı Kapalı Mayolar Starin.com’da

Yüzmek, keyifli tatil aktivitelerinin başında yer alır. Daha rahat yüzmenizi sağlayan yarı kapalı mayolar, tatil bavullarının vazgeçilmezidir. 2022 yarı kapalı mayolarda alt kısmın düz renkli, üst kısmın ise hafif desenli olduğu görülür. Bunun nedeni vücut hatlarınızın daha zarif ve dengeli görünmesini sağlamaktır. Özellikle mayolarda bulunan kısa ve dikkat çizgiler, boyunuzun daha uzun görünmesini sağlayabilir. Yazın enerjisini üzerinize taşıyan yarı kapalı mayolar, özgürlükçü ve modern desenleriyle ön plana çıkar. Düz renklerin yanı sıra çiçek motifleri ve geometrik desenleri ile dikkat çeken modeller, 2022 sezonunu renklendirir. Bu sezon blok desenli mayolarla, leopar, çiçek ve puantiye motiflerinin zirvede olduğu görülür. Bej, açık kahve, beyaz ve koyu tonlu desenlerin bir araya geldiği mayolar, yaz aylarında parlamanızı sağlar. Yarım kapalı mayoların üst kısmı etekli tunik gibi durur. Bu sayede bel ve basen bölgelerinizi tam olarak kapatır. Yüzerken kendinizi rahat hissetmenizi sağlayan mayolar, su içerisinde üzerinizden kaymaz. Bu durum hem su içinde hem de su dışında rahat hareket etmenizi sağlar. 

Özel Yarı Kapalı Mayo Tasarımları -  Starinci Mayo

Her geçen yıl genişleyen yarı kapalı mayo sektörü, zengin renk ve desen yelpazesi sunar. Farklı yaşlara ve tarzlar hitap eden onlarca ürün, muhafazakar yaşam anlayışına uygun tasarımlarıyla pek çok kişinin beğenisini toplar. Küçük motiflerin hakim olduğu zarif mayolar, 2022'nin en çok tercih edilen modellerinden biridir. Vücut hatlarınızı örterek rahatça hareket etme imkanı sunan modeller, canlı ve göz alıcı tasarımlarıyla modaya eşlik eder. Kaliteli malzemelerden ve ince düşünülmüş detaylardan oluşan yarı kapalı mayolar, güneşe ve tuzlu suya dayanıklı olarak üretilir. Bu sayede uzun süre deforme olmadan kullanılabilir. Ancak yarı kapalı mayonuzun uzun ömürlü olması için bazı kriterlere dikkat etmeniz gerekir. Bu kriterlerden biri kimyasal maddelerdir. Güneş kremi, parfüm gibi kimyasal maddeler, model üzerindeki renklerin solmasına neden olabilir. Bu ihtimali minimuma indirmek istiyorsanız, her kullanımdan sonra temiz su ile yıkayabilir, kurumaya bırakabilirsiniz. Bazı mayolar üzerinde makinada yıkanabilir simgesi yer alır. Ancak bu ibarenin yer almadığı modellerin el ile yıkanması tavsiye edilir. Bu sayede yarı kapalı mayolarınızı muhafaza edebilir, uzun ömürlü kullanarak özel kombinler tasarlayabilirsiniz. 

Vücuda Yapışmayan ve Su tutmayan Yarı Kapalı Mayolar Starinci Mayo

Özel motifleri ve kumaşlarıyla yaz aylarını çok daha keyifli geçirmenizi sağlayan yarı kapalı mayolar, ıslandığında bile vücuda yapışmayan özellikte üretilir. Kadın yarı kapalı mayolarda kullanılan likralı kumaşlar, vücut yapınıza göre şekil alır. Mayoların kumaşları su tutmayan ve çabuk kuruyan malzemelerden yapılır. Plajda çok daha kuru ve hafif hissetmenizi sağlayan çabuk kuruyan yarı kapalı mayolar, yaz aylarını çok daha rahat geçirmenizi sağlar. Standart mayo ve bikinilere kıyasla daha kapalı yapıya sahip olan yarı kapalı mayolar, sadece yüzerken değil plaj aktivitelerinde de kullanılabilir. Güneşlenirken tercih edebileceğiniz mayolar, güneş ışınlarına karşı dayanıklı kumaşlardan tasarlanır. Su kaydıran yapıya sahip olan modeller, üşümenize engel olur. 2022 yaz sezonuna uygun üretilen yarı kapalı mayo çeşitleri, kumaş özellikleri ile plajda geçirdiğiniz vakti daha verimli kılar. Kaliteli markalar tarafından üretilen kapalı mayolar her yaşa ve tarza uyum sağlar. Bu nedenle farklı beden seçeneklerinde üretilir. S, M, L, XL gibi beden seçeneklerine sahip olan modeller, vücut hatlarınıza uygun mayolar giyme fırsatı sunar. Mayoların yapışmaması için bir beden büyük alma fikri hemen hemen her kadının aklından geçer. Ancak tam formunda tasarlanan mayoları kendi beden aralığında seçmeniz tavsiye edilir. Bedeninizden büyük veya küçük haşemalar, gün içinde hareketinizi kısıtlayabilir. 

2022 Yarı Kapalı Mayolar En Uygun Fiyatlarla Star İnci’de 

2022'nin enerjik sezonuna damga vurmak ve modern yarı kapalı mayolara sahip olmak istiyorsanız, güncel desenleri tercih etmeli, uyumlu parçalarla kombinlemelisiniz. Kombin yaparken şapka, bone ve çanta gibi ürünleri de benzer tonlardan kullanabilir, bütüncül bir duruş sergileyebilirsiniz. Üstelik aradığınız yarı kapalı mayo çeşitlerini Star İnci’de bulabilir, farklı tarzlara uygun onlarca modeli aynı çatı altında inceleyebilirsiniz. Star İnci’de farklı beden ve yaş seçenekleri bulunur. Hem çocuklar hem de yetişkinler için pek çok mayoyu bünyesinde bulunduran Star İnci, avantajlı fiyatlara sahiptir. Dönemsel indirimleri ve uygun fiyatları ile kullanıcıların beğenisini toplayan marka, güvenli ödeme ve hızlı kargo seçeneği sunar. Bu sayede kaliteli ve kullanışlı yarı kapalı mayolara, uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz.