Numarasız Whatsapp açma, WhatsApp ve Telegram, son yıllarda en popüler mesajlaşma uygulamaları haline geldi. WhatsApp’ı kullanarak arkadaşlarıyla ve akrabalarıyla bağlantı kuranların sayısı her geçen gün artıyor. Aynı şekilde Telegram grupları da git gide büyümekte hatta ticari bir sektör haline gelmektedir. 

Whatsapp ve Telegram çoğu kişinin bilmediği birçok özelliği içlerinde barındırıyor olsa da, en dikkat çekici olanlardan bir de her iki platformun da fiziksel bir sim kart ve telefon numarası olmadan kullanmak olarak ifade edebiliriz. 

Peki Numarasız Whatsapp ve Telegram Nasıl Açılır? 

Piyasada oldukça fazla sayıda bulunan ücretsiz telefon numaralarını tek tek deneme şansımız olmadı elbette. Fakat öne çıkan uygulama ve sitelerde denediklerimizi de fonksiyonel bulamadık maalesef. Bunun en önemli sebebi ücretsiz verilen telefon numaraların aynı zamanda başkalarına da veriliyor olması. Aynı numara üzerine yüzlerce kişinin hesap açması takdir edersiniz ki sizin hesabınızın dakikalar içinde bloke olmasına neden olacaktır.

Biz de hem vakitten tasarruf etmek hem de sadece bizim kullanacağımız sanal bir numara almak için sanalnumaralar.com web sitesine üye olduk. Sade bir ara yüze sahip olan sitede WhatsApp’tan Telegrama, Twitter’den Gmail e kadar sms doğrulaması isteyen hemen her platform için sanal telefon numarası bulunuyor. Üstelik 2-3 TL gibi komik fiyatlara.

Siteye giriş yapıp üyelik hesabı oluşturduktan sonra Shopier tabanlı güvenli ödeme sistemiyle bakiyemizi yükledik. Daha sonra WhatsApp servisinden ülke seçimi yapıp numaramızı aldık. Ardından whatsapp uygulamasına girip aldığımız numaraya doğrulama kodu istedik. 1 dakika içinde sms doğrulama kodu Siparişlerim sayfasında numaramızın karşısına geldi ve gelen kodu whatsapp a girip hesabımızı açmış olduk. Aynı işlemleri Telegram ve Gmail için de yapma olanağı bulduk. Böylece bize özel sanal numaralar üzerinden Whatsapp, Telegram ve Gmail hesabımızı açmış olduk. Sistemin en dikkat çekici yönü aldığımız numaraları bir başkasının alamıyor oluşu. Gizlilik ve güvenliğe önem verenler için bulunmaz bir fırsat diyebiliriz. 

Söz konusu Siteye göz atmak için tıklayınız: https://sanalnumaralar.com