Bilgisayar oyuncularının en heyecanlandıran durumların başında gelen şekilli nick kullanımı gün geçtikçe yayılmaya devam ediyor.

Şekilli nick yazma aracı ile oyunlarda ve forumlarda istediğiniz şekilde kendinize ait özel ve ilgi çekici isim ekleyebilirsiniz. Oyuncular genellikle oyunlardaki isimleri havalı olarak yazıyorlar. Diğer oyuncuların da böylece dikkatini çekiyor. Oyuncular gerçek anlamda şekilli isim yazımı hakkında bilgi sahibi olmak istiyorlar.

TeknoDiot şekilli nick yazma aracı sayesinde bu işlemi kolaylıkla yapabilirsiniz. Yapmanız için öncelikle aşağıdaki yer alan text kutusuna aklınızdaki şekilli ve havalı durmasını istediğiniz nicki yazın. Daha ilgi çekici hâle getirmenize de olanak sağlayan bu havalı nick yazma aracı ile, ilginç yazı tipleri ile farklı farklı nickler üretebilir ve kullanabilirsiniz.

Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte sanal alemde geçirilen zaman da buna orantılı olarak artmaktadır. Sosyal medya, sanal oyunlar gibi birçok platformda geçirilen zaman buna dahildir. Genelde oyunla ilgilenen bireyler zamanının çoğunu oyun haberleri ile geçirmektedir.

Ülkemizde sanal alemde oynanan oyunlar giderek artmaktadır. Bu oyunlar birçok kategorilere ayrılmaktadır. Ülkemizde pek çok oyun satan siteler ve marketler bulunmaktadır. Her oyunun kendine ait bir bütçesi bulunmaktadır. Çoğu oyunlar gereğinden fazla pahalıdır. Bazı oyunlar ise ücretsiz olarak sunulmaktadır. Ücretsiz steam oyunları olarak sunulan bu oyunlar kullanıcıların büyük ilgisini toplanmaktadır.

Eskimeyen Oyun: GTA San Andreas

Eskimeyen Oyun: GTA San Andreas

Rockstar Games'in 2004 yılında oyuncularla buluşturduğu günümüzde de halen milyonlarca oyuncuya ev sahipliği yapan GTA San Andreas halen vazgeçilmiyor.

Grand Theft Auto: San Andreas, Grand Theft Auto serisinin bir parçasıdır. Oyun, 2002'de GTA 3'ün PC versiyonu için piyasaya çıkarıldıktan birkaç gün sonra PlayStation 2, PC ve Xbox versiyonları için piyasaya çıkarılacağı duyuruldu.

GTA San Andreas oyunu oyuncuların üzerinden etkili bir iz bırakmış olmalı ki halen günümüzde en çok oyuncusu bulunan oyunların başında geliyor. Tabii ki GTA serisinin en çok oyunu halen GTA 5 olduğunu biliyoruz. GTA SA oyuncularının en merak ettiği konuların başında GTA San Andreas hileleri gelmektedir.

Rockstar Games tarafından geliştirilen oyununun hile kodlarını da aynı şekilde yapımcı firma oyuna entegre etmiştir. Yasal olmayan bir durum söz konusu değildir.

Ücretsiz olarak sunulan bu oyunlar genelde full olmamakla birlikte tam sürüm olarak sunulmamaktadır. Bununla ilgili bilgileri oyun haberleri ile ilgilenen siteler daha detaylı bilgi sunmaktadır. Oyunlar ile ilgili birçok siteler Mevcuttur.

Ülkemizde birçok oyun şirketleri bulunurken genelde yabancı ülkelerin yaptığı oyunlar daha çok oynanmaktadır. Ücretsiz Steam oyunları sunan şirketler oyunlarının daha çok satılması için tanıtım amacı ile oyunlarını belirli bir süre ücretsiz olarak sunar. Yılın belirli dönemlerinde indirimli olarak da sunduğu bu oyunlarını kullanıcın ilgisine göre güncellemeler yapar.

Günümüzde en çok merak edilen ve konuşulan konuların başında teknoloji haberleri gelmektedir. Teknolojiyi gerçek yaşamdan ayrı düşünmek mümkün değildir. Bunun bilincinde olan teknodiot.com, teknolojiye dair haberleri bir rehber niteliğinde sunmaktadır. Teknoloji alanında yaşanan gelişmeler nedeni ile yeniliklerin nasıl kullanılacağına dair bilgi eksikliği olduğu görülmektedir. Site olarak bu eksikliği gidermek adına düzenli olarak teknoloji ile alakalı haberler paylaşmaya devam ediyoruz.

Sitemizde çeşitli teknoloji kategorilerine yer verilmektedir. Bu kategorilerden biri de oyun haberleri olmaktadır. Teknolojinin en çok etkilediği oyun kategorisinde her gün yeni bir gelişme yaşanmaktadır. Bu gelişmeleri oyun severler ile paylaşarak oyun hakkında bilgi sahibi olunmasını sağlıyoruz. Hangi oyunların çıktığı, oyunların nasıl oynanacağı gibi çeşitli konularda bilgiler sunulmaktadır.

Oyun haber kategorimizde ücretsiz Steam oyunları hakkında bilgilere de yer verilmektedir. Oyun sağlayıcılar tarafından ücretsiz olarak sunulan Steam oyunları hakkında son dakika haberlere sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Oyun tutkunu takipçilerimizin isteklerine uygun haberleri de sitemizde yayınlıyoruz.

Yayınlanan haberleri ücretsiz olarak okuyabilir, dilerseniz yorumunuzu haberin altına ekleyebilirsiniz. Aklınıza takılan herhangi bir konuda bizlere mesaj atabilir ve sorularınıza yanıt bulabilirsiniz. Kullanıcı dostu bir site olan TeknoDiot’u takip ettiğiniz için asla pişman olmayacaksınız.