Aradan geçen süreç zarfında ülkemizin en çok ziyaret alan internet siteleri arasında yerini alarak kendisini kanıtlamayı başardı. 2016-2017 yılları arasında en parlak dönemini yaşayan veTeknoloji.Net, günlük 100 binin üzerinde ziyaretçi oturumuna ev sahipliği yaptı.

Kısa süre önce kendi alt yapısında köklü bir değişiklik yaparak neredeyse kendisini tamamen yenilemiş olarak karşımıza çıkış yaptı. veTeknoloji, yeni tasarımında özellikle kullanım kolaylığı başta olmak üzere hızlı açılan sayfalar, reklamsız yayın, rahatsız edici renk şemalarının hemen hemen hiç kullanılmadığı dikkat çekti. Ayrıca gece modu sayesinde karanlık ortamlarda göz yorulmasının önüne geçerek artı puan kazanmayı başardı.

Teknolojiyi Bu Açıdan Görün!

veTeknoloji, içeriklerini sık sık yenileyen bir haber platformu. 10’un üzerinde haber editörüne sahip olan teknoloji platformunun en dikkat çekici özelliği ise yayınlarında genel olarak yurt dışı basın yayın organlarını kullanarak, doğru haberi ilk olarak Türkiye merkezli internet ziyaretçilerine aktarması olarak görülebilir.

Akıllı telefon pazarındaki amiral gemi modellerinin incelemeleri, sosyal medya gündemi ve fenomenlerle ilgili haberler, bilim ve uzay dünyasında yaşanan son gelişmeler, dizi haberleri, yeni çıkan oyunlarla ilgili detaylarla birlikte bilgisayar donanımlarını en güncel haliyle karşılaştırmalı olarak ziyaretçiye sunmayı amaç edinen veteknoloji.net, sizin takip edebileceğiniz ideal bir teknoloji haber kaynağı olabilir.