Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği'nce, uyuşturucu madde ticareti yapan kişilere yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda bir kişiye ait evden yüklü miktarda esrar ve bonzai maddesi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, polis ekiplerince daha önceden hakkında birçok kez ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak ve uyuşturucu madde bulundurmak’ suçlarından işlem yapılmış olan İ.D. ve M.D. isimli şüphelilerin, çevre illerden temin ettikleri uyuşturucu maddeleri İ.D.’nin Lüleburgaz’daki evinde uyuşturucu madde kullanan kişilere sattığı yönünde bilgi alınması sonucu operasyon için düğmeye basıldı.

Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği görevlilerince İ.D.’ye ait tek göz odalı eve yapılan operasyonda, daralı ağırlığı 78 gram gelen 123 adet fişek halinde toz esrar, daralı ağırlığı 180 gram gelen 605 adet fişek halinde bonzai maddesi, henüz fişek haline getirilmemiş halde 165 gram toz esrar maddesi, henüz fişek haline getirilmemiş halde 266 gram bonzai maddesi olmak üzere toplam 243 gram toz esrar maddesi ve 446 gram bonzai maddesi ele geçirildi.

Yakalanan şüpheliler gerekli yasal işlemleri yapılmak üzere adli makamlara sevk edildiler.