CHP eski milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Haluk Pekşen, 23 Nisan öncesi Trabzon'da yaşanan bir skandalı Twitter hesabından paylaştı.

Pekşen'in paylaştığı fotoğrafta, bir kamu binasına Atatürk posterinin ters şekilde asıldığı görünüyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde Trabzon'da bir skandal yaşandı.

CHP eski milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Haluk Pekşen'in Twitter hesabından paylaştığı bir görüntüde, Trabzon'daki bir kamu binasına Atatürk posterinin ters şekilde asıldığı görünüyor.

Söz konusu duruma sert tepki gösteren Haluk Pekşen, "Bu ihaneti yapan şeref yoksunu yalnızca Atatürk’e değil Trabzon halkının şeref ve onuruna saldırmıştır." dedi.

Pekşen, "Cumhuriyetin Kurucu kenti, Milli Mücadelenin en öndeki yiğit insanlarının kentidir Trabzon.Bunu yapan aşşağılık bir alçaktır.Trabzon vatan haini bu haysiyetsizleri iyi bilir..!" ifadelerini kullandı. 

Ancak çekilen fotoğrafların poster ve bayrakların asılma işlemi yapıldığı sırada çekildiği belirtildi. Türk Bayrağının asımının tamamlanmadığı esnada çekilen fotoğrafta pencerede bir kişinin bulunduğu ve bayrağın asımını tamamlamaya çalıştığı görülüyor. Atatürk Posterinin ise yanlışlıkla bu şekilde asıldığı hatanın fark edilmesiyle düzeltildiği belirtildi.