61Saat Haber Servisi - AK Parti Trabzon'da flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Daha önce AK Parti'den ayrılıp bağımsız aday olarak seçimlere giren ve Hayrat Belediye Başkanı olan Mehmet Nuhoğlu yeniden AK Parti'ye geçiş yaptı.

Geçişle ilgili açıklama yapan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirdiğimiz 139. Genişletilmiş il başkanları toplantımız sonrasında Hayrat bağımsız belediye başkanı Mehmet Nuhoğlu partimize katıldı. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.

AK Parti Trabzon Teşiklat Başkanı Uğur Aydın "Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu tekrar yuvasına dönüyor. Üç dönem kuralına takılarak aday olamayan ancak bağımsız olarak girdiği seçimi kazanan Mehmet Nuhoğlu bugün tekrar Ak Parti saflarına katılmıştır. Yuvana Hoşgeldin , hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Yaşanan geçişle ilgili konuşan Mehmet Nuhoğlu ise AK Parti'ye geçtiğini doğrulayarak dün gece Ankara’ya geldim. Burada yapılan temaslar sonucu AK Parti'ye geçtiğim doğrudur. Her şeyin hayırlısı inşallah güzel işleri AK Parti çatısı altında yapmaya yeniden devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.