Trabzon’da yeni açılan Horon Restoran kısa sürede müşterilerinin beğenisi toplamayı başardı

Akçaabat’ta geçtiğimiz yaz ayında hizmete açılan Horon Restoran’ın sahibi Yusuf Çalış, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Şık mimarisiyle dikkat çeken Horon Restoran müşterilerine farklı bir ortam sunarken baharın gelmesiyle birlikte geniş bahçesi dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Restoran ile ilgili görüşlerini aldığımız Yusuf Çalık, Trabzon’a farklı bir mekan kazandırmak istediklerinin altını çizerek, “Akçaabat’a özgü köftesinin tarihten gelen lezzet tarifleriyle yapıyoruz. Farklı bir lezzeti müşterilerimize sunuyoruz. Ayrıca restoranımızın farklı tasarımıyla burada semaverlerini alarak güzel bir günde geçirebilir. Baharın gelmesiyle havaların ısınmasıyla birlikte bahçemizi müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. Üstü kapalı bahçemizde müşterilerimize deniz manzarasıyla yemeklerini yiyebilecekleri bir gün sunabiliyoruz. Burada müşterilerimizin rahatlığını ve lezzetli yemek tatmalarını amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Horon Günleri’ne de dikkat çeken Çalık, “Farklı olarak canlı müzik eşliğinde müşterilerimize güzel bir akşam sunmayı hedefliyoruz. Bu hafta Cumartesi akşam Karadenizli sanatçı Yakup Atalay ile canlı müzik ile müşterilerimize hizmet vereceğiz. Canlı müzik akşamlarımız baharın gelmesiyle birlikte artacaktır” dedi.

Öte yandan Çalık, basın mensuplarına desteklerinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.