Arslantürk ve Ergan başkan Zorluoğlu’na koronavirüs pandemisinin iş dünyasına etkileri ve sağlanan desteklerle ilgili bilgiler verdi. Üyelerden gelen talepler ve çözüm önerilerini TOBB kanalıyla bakanlıklara ilettiklerini ve bu sayede çözüm elde ettiklerini belirten Arslantürk ve Ergan “Salgın tüm dünyayı derinden etkiledi. Ekonominin çarkları durdu. Bu süreci en az hasarla atlatmak için tüm TOBB camiası elinden geleni yapıyor. Üyelerimize bu zorlu süreçte yardımcı olmaya çalışıyoruz. İnşallah en kısa sürede bu salgının üstesinden geleceğiz“ diye konuştular.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da Trabzon Ticaret Borsası’nın yapmış olduğu çalışmaları ve projeleri yakından takip ettiklerini ifade ederek “Yaşadığımız bu süreci ülke olarak en az hasarla kapatmanın gayreti içindeyiz. Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında toplum sağlığı için vermiş olduğunuz destek ve yaşanan süreçte göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınız için ise ayrıca teşekkür etmek istiyorum” dedi.
Ziyarette ayrıca Büyükşehir Belediyesi ve Ticaret Borsası olarak ortak bir proje çalışması yapıp uygulama noktasında fikir birliğine varıldı.