Ankara'da temaslarda bulunan Sürmen Deva Partisi paylaşımlarıyla dikkatleri üstüne çekmiş ve bu haberler basında yer almasıyla sosyal medyadaki bazı Trol hesapları tarafından tacize uğramıştı.

Bunun üzerine üzüntüsünü dile getiren Sürmen Deva Partisi’nin de politikası olan birleştirici siyaset anlayışıyla bir açıklama yapma gereği duydu.

İşte İş adamı Ayhan Sürmen’ in açıklamaları;

‘’Sevgili arkadaşlar, son günlerde gönüllüsü olduğum ve bu vatanın, yaşanmakta olan zor günlerden kurtulması için üretilecek siyasi, ekonomik ve yapısal değişikliklerle dertlerinize DEVA olacağına inandığım liderim sayın Ali BABACAN ve seçilmiş çok özel yol arkadaşları ile beraber hiç demokratik olmayan zor şartlara rağmen siyasi birlikteliğe girdik.

Görüyorum ki yaptığım paylaşımlarda özellikle ak partili kardeşlerim ve dostlarım, yorumlarını ahlak kuralları dışına taşıyacak şekilde liderim, partim ve benimle ilgili seviyesiz yorumlar yapıyorlar.

Bizim DEVA partisi olarak bu tür seviyesiz tartışmalarla işimiz yok, bu gereksiz tartışmalara ayıracak zamanımızda yok, biz önümüze koyduğumuz TÜRKİYE hedeflerine bakıyoruz.

Bugüne kadar boş insanlarla, boş laf üretip, boş siyaset yapanların seviyesine inmeyeceğiz, bizim görevimiz bu seviyedekiler ile siyaset yapmak değil, icraat yapmak, ülkemizin geleceği için beceremedikleri konularda önerilerde bulunmaktır.

Bizim hedefimiz herkes gibi olmak değil herkesin bizim gibi olmasıdır.

HER GÖRÜŞÜN BİRLİKTE VE KARDEŞÇE YAŞAYACAĞI MUTLU VE MÜREFFEH TÜRKİYEDE DEVA PARTİSİ IKTIDARINDA GÖRÜŞMEK ÜZERE SEVGİ VE SAYGIYLA KALIN...’’

Bu açıklamanın ardından siyasetin her kesimin den bir çok isim,gazeteciler,sivil toplum kuruluşu üyeleri,odalar,kamu yöneticileri ve halkdan büyük bir destek gördü.Sürmen’in sosyal medya hesabından yaptığı bu açıklamanın altına destek mesajları bir bir gelmeye başladı.